Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randevooo

pierwsza randka problem z ubiorem, pomozcie prosze

Polecane posty

Gość randevooo

Bardzo was prosze o pomoc, nie bylam juz na randce od bardzo dawna i kompletnie nie wiem w co sie ubrac, by zrobic na nim dobre wrazenie. No wiec mamy isc do kawiarni, prosze doradzcie mi cos, najlepiej jakbyscie dolaczyli linki z zestawami przykladowych ubran. Ja mam 28 lat, budowa ciala normalna i 175 wzrostu, on ma 180 cm wzrostu.

Gość randevooo
chcialam dodać że mam duzą łechtaczkę która chlipie jak chodzę i przyssywa sie do podłoza gdy siedzę

Gość maryjanna o.
ale cielę z ciebie, nie do wiary

Gość randevooo
ktos pomoze???

Gość jesli sie umowilas z normalnym
facetem to przeciez nie bedzie zwracal uwagi az tak na to co masz na sobie, wazne zebys wygladala na zadbaną, czystą, delikatny makijaz, paznokcie bez odpryskującego lakieru no i zebys nie przyszla w dresie :D ani znow przesadnie elegancko, po prostu taki styl jak masz na codzien, jak chodzisz do pracy i juz

Gość randevooo
Ale ja wlasnie nie umiem dobrze sie ubrac a chcialabym zrobic dobre wrazenie. Nie wiem co zalozyc do kawiarni i przedewszystkim jakie buty, bo mam 175 wzrostu a on jest tylko 5 cm wyzszy.

Gość dobra rada ona
nie za stara na randki?

Gość normalne buty, kozaki przeciez
zima jest, skoro podobalas mu sie taka wysoka skoro cie zaprosil na randke to nie bedzie mu przeszkadzalo ze jestes za wysoka. proponuje czarne grube rajstopy, jakas spodniczka przed kolanko, bluzeczka jaaks moze byc ladniejsza i do tego sweterek

Gość kiwi 0000000000000000000000
nie wiem skad w ludziach tyle złośliwosci

Czarne rajstopy takie nieprześwitujące i np jakaś sukienko- tunika, buty fajnie by było jakby miały chociaż malutki obcasik, jakaś biżu i gotowe. A jeśli nie lubisz spódnic albo jesteś zmarzluchem to po prostu ubierz sie wygodnie i ciepło, ale nie w babciny sweter :) zima to w zasadzie nie jest czas na szaleństwa z ubiorem, ważne zebyś sie czuła swobodnie.

Gość chyba ze masz jakas ładna
tunike to tez do rajstop i sweterek i bedzie cudo :)

Gość mam to w nosie
ubierz sie skąpo. w końcu i tak będziecie się ruchać

teraaz są fajne takie koszule np w zarze można wkasac w spodniczke super to wygląda do tego jakis fajny sweterek albo marynarka ładnie pomaluj paznokcie wlosy rozpuszczone i bedzie git

Gość zoxoloxis
nie zapomnij ogolić piczy. ubranie nie jest takie ważne. liczy się picza

Gość randevooo
Seksu NIE bedzie. Najbardziej podoba mi sie pomysl z grubymi kryjacymi rajstopami, sukienka lub tunika, ale jakie buty do tego? kozaki, botki? jaki obcas ? nie chce byc wyzsza od niego. A sukienka w jakim kolorze? ja jestem szatynka o oliwkowej karnacji niebieskie oczy.

Zadajesz takie pytania jakbyś nigdy do ludzi nie wychodziła Dobrze,że o kolor majtek sie nie pytasz:-/

Skoro on jest niewiele wyższy to najlepiej niski obcas, kozaki czy botki, wszystko jedno :) a kolory tuniki.. pasowałaby Ci czerwień, fiolet, czerń, biel.. :) na necie są gdzieś takie wzorniki jaki makijaż i kolory do jakiego typu urody, poczytaj sobie, warto wiedzieć:)