Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość węzeł nie dobry

te węzły chłonne???ratunku!!!

Polecane posty

Gość węzeł nie dobry

witam mam pytanko moze ktoś miał podonie bo troche mnie to stresuje...a mianowicie mam powiekszone węzł chłonne od jakiegos czasu. od listoada kaszle. pulmonolog powiedział ze ok po wziewach kaszel pszeszedł ale zaraz wrócił wiec astma alergolog wszystko ok. wyszła glista ludzka. od tego mozna kaszleć ale te węzły chłonne????? myslicie ze mogą byc powiekszone od tego?????

Gość Fiona 1980
No pewnie że tak !!! Glista ludzka powoduje spustoszenie w organizmie, poczytaj sobie o tym. Bierz się za leczenie jak najszybciej a zobaczysz jak się wszystko poprawi. Kup sobie wyciąg z czarnego orzecha jest bardzo skuteczny. Powodzenia.

Gość asderka_aaaaaa
masz gliste i nic z tym nie robisz ???

Gość węzeł nie dobry
nie no o glicie sie owiedziałam dzis wiec zrobie w poniedziałek bo juz dzis sie do lekarza rodzinnego nie dostałam tylko po prostu sie zastanawiam bo węzły chłonne to węzły chłonne

Gość węzeł nie dobry
dzięki fiona bo ja mam nerwice wiecie i jak cos sie dzieje w organiźmie to jak hipochondryczka mam raka...

Gość dobrze prawisz
dziewczyno jak masz powiększone węzły i kaszlesz to to moze być ziarnica złośliwa! koniecznie zrób morfologię z rozmazem, ob i crp. mojej koleżanki bratu tez lekarz wmawiał jakieś głupoty (że pił zimne napoje i to od tego), poszedł do innego lekarza a tam ziarnica IV stopnia!

Gość węzeł nie dobry
robiłam morfologię z rozmazem oprócz podwyższonego lekko BASO to jest ok a ob mam 25 a crp nie miałam robionego. mysle ze to moze od tego robactwa bo te węzły to se tylko dwa wyczuwam na szyi i pod pachą cos mi tam przeszkadza ale nie wyczuwam nic. wiec ja juz nie wiem