Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annaklaudia

zna się ktos na Pampersach?

Polecane posty

Gość weszłam bo myslałam
Ja też nie spotkałam się z zwijaniem wkładu w kulkę choć przy innych pieluchać tak właśnie miałam. Jak masz stracić 100 zł w błoto to zmieniaj co pół godziny jak głupia. Ehhh.

Gość Sierpniowa Mama :)
Ja używam Pampers Active Baby i mimo że je sobie chcwalę, czasem zdarza się że po dłuższym noszeniu jak przyłożę ręką, to jakbym mokre czuła. Przesikany pampers też był szybko jak np. mały zjadł mleko i jeszcze się herbatki napił to moment był przesikany. Wkład nigdy mi się nie zwinął w kulkę, jedynie był "napompowany" w jednym miejscu, wiadomo chłopcy siusiają w jedno miejsce. Zakładaj pampersy i obserwuj, może jedna sztuka się taka wadliwa trafiła, wszystkim zdarzaja się wpadki. Kiedyś w soku fortuny znalazłam gałązkę :) a i tak dalej je pijam :) Nie sugeruj się też tylko wagą dziecka i tą na opakowaniu, mój ma pół roku i nosi rozmiar 4 bo 3-jki własnie przeciekały bo były już za małe.

Gość wenus25
Właśnie z Pampersami nie miałam nigdy problemów, a mam dwoje dzieci. Może pieluszki są za duże albo za małe. Na noc używamy też pampersy ale te jak majteczki. Są świetne bo wszystko leży idealnie i jestem pewna, że jest synkowi w nich wygodnie.