Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta do kobiet

co ile dni zmieniacie rajstopy?

Polecane posty

Gość kobieta do kobiet
pospaceruj sobie - no miszczem jesteś :P

Gość kobieta do kobiet
Anka_21 - hahah, dobre :P poczytaj tę rozmowę wyżej i pokaż mi gdzie poza z j e b a n i e m jest owa rozmowa bo jakoś nie widzę :P

Gość pospaceruj sobie
miszczem nad miszczami:P

Gość kobieta do kobiet
Anka_21 ja tylko stwierdzam fakty.. ! Jak mas ztakie fakty to popracuj nad nimi :P

Gość Elizaabetha
Anka_21 Widzisz Aniu, autorka zadala pytanie, a ty do niej z mordeczka wyskakujesz ;/.

dziewczyno.. jak ja czasem widzę jakie tu ludzie tematy dodają .. to aż mnie bierze .. czy Twoim najskrytszym pragnieniem było się dowiedzieć co ile kobiety zmieniają rajstopy..??

Gość Elizaabetha
Czasami warto przemilczec tak?

Gość ludzie przesadzają:/
Wszystko zależy od sytuacji! Zdarzało się,że rajstopy trzeba było zmienić codziennie,a innym razem po 2 dniach I nie widzę w tym nic złego! A dziewczyny piszące ,że codziennie OK. tylko po co to oburzenie? Nie macie wiekszych problemów?

Gość pospaceruj sobie
podobno są faceci którzy płacą za brudne rajstopy, może autorka jest jednym z nich:P a tu wszystkie cholera piorą:P

Gość kobieta do kobiet
czy Twoim najskrytszym pragnieniem było się dowiedzieć co ile kobiety zmieniają rajstopy..?? Tak, bo powiedziałem facetowim żeby wyjął pranie a on zdziwił się że rajstopy się pierze, bo jego była wurzucała i byłam ciekawa jak jest u ogółu :P a wy jak widać jesteście wredne krowy i możecie usprawiedliwiać swoją jadowitość jak sobie chcecie, leję na to :P

Gość kobieta do kobiet
powiedziałam* miało być - zaraz się uczepicie pewnie jak smoła gówna :P

Gość Juliaaaaaaa23
codziennie. co to za pytanie?

Gość kobieta do kobiet
Juliaaaaaaa23 - codziennie nowe kupujesz?

Gość Juliaaaaaaa23
nie. ale zmieniam codziennie

Jula czy ty również jesteś zdziwiona tym pytaniem sponio.. nie denerwuj się tak.. bo Ci żyłka pęknie .. :DD

Gość Juliaaaaaaa23
jak mozna chodzić w rajstopach 2 dni? czy to bielizna ,czy rajstopy ,czy bluzka czy nawet swetr to zmieniam codziennie .. spodnie nosze po 2 dni

Gość Bohhdan
Kobiety, a czy rajstopy te grube zimowe(200-300DEN) tez wyrzucacie po 1 dniu uzywania?

proste .. nie ważne czy chodzisz cały tydzień w tych samych ciuchach .. ważne aby one były czyste .. więc warto przeprać wieczorem :D

Gość Juliaaaaaaa23
ale wiem ,ze niektórzy maja inne zdanie ode mnie bo znam takie osoby :O szczególnie facetów co nie chca zmieniać skarpetek 2, 3 dni lub wiecej :O

Bohhdan---nie wyrzucam ale piorę je codziennie ..chyba proste chodzisz w nich cały dzień. One się ubrudzą od podłogi ponadto od butów.. chyba nie musze tego tłumaczyć .

Gość ja tez wyrzucam cienkie
Bo uważam ze po praniu nie nadają się do użytku. Grube piore kilka razy, zwykle ok 3 i wywalam. Fakt, że rajstpoy zakładam tylko kilka razy do roku. W spodnicach i sukienkach chodzę najczęściej gdy jest ciepło, natamiast umarlabym chyba w rajstpach pod spodniami bleeee Jeśli muszę ubrać się zimą w sukienkę wtedy właśnie są te wyjątkowe dni w roku kiedy korzystam z rajstop

Gość Juliaaaaaaa23
ale jak sobie wyobrażam ,że stopy sie przecież każdemu troche poca choć nie koniecznie sie to czuje, ale tak jest. i to wszystko zostaje na tych skarpetkach ,albo rajstopach (wystarczy powachać ja sie myje codziennie ,a czuc ,ze nie są pierwszej świeżości po calym dniu) i potem ktoś je nosi 2 dzien? masakra

Ale są ludzie i ludziska . :D :D więc w każdym bądź razie .. autorko uświadom swojego faceta co i jak :D:D pozdrawiam

Gość brudassska
Ja czasami nosze az do momentu az sie robia sztywne w stopach.

Gość Bohhdan
Swoja droga, zyciowe tematy poruszacie :). Ciekawe, kiedy ktos zalozy temat: "Co ile dni, zmieniacie podpaski/tampony?"