Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba was nie zaskocze

udawanie obojetnym..

Polecane posty

koles co Ty wiesz Ty nic nie wiesz a tak wielkie slowa wypowiadasz, to co mialem byc znia jak do niej nic nie czulem ?? nigdy jej nie zlewalem zawsze bylem jej przyjacielem mogla na mnie liczyc pomagalem jej wtrudnych sytuacjach nigdy jej nie skrzywdzilem i temu znia nie bylem zeby jej nie skrzywdzic mowiac po jakims czasie " wiesz co tak naprawde chcialem sie zmusic do Ciebie ale niestety nie pokochalem Cie" - tak mialem zrobic ?? - jak takie masz myslenie to Ty jestes pajac !

Gość myszzkkaa Jery
a ja idę na randkę z kotem Tom

Gość jaja sobie robisz
1.-jestem kobiea 2."nic nie czulem"-albo sie cos czuje albo nie nie ma tak ze uczucie przychodzi po 4 latach 3.a nawet jesli to na jakiej podstawie wymagasz ze po tak dlugim czasie ktos w to uwierzy?

Gość jaja sobie robisz
ze ona w to uwierzy?????????

nic nie wymagam i niechce zeby juz w to wierzyla to juz minelo. ja zakladajac ten temat nie mialem zamiaru schodzi na jej temat, tylko powiedziec żeby dziewczyny nie udawaly obojetnej komus kto wie ze cos do niego czuje, bo to wcale wam nie ulatwia sprawy to nie jest fajne,takie zwodzenie zebymy sie trudzili o was. Zdobywac dziewczyne jest fajne ale tylko ja nie wiemy co ta osoba czuje.. a nie jak wtedy co jestesmy pewni.... chyba trzeba zamknac ten temat, moze ktos cos zrouzumial moze nie ale taka nadzieje mialem ze niektore dziewczyny zrozumieja ze nie warto tak robic marnowac czas........

Gość jaja sobie robisz
"tylko powiedziec żeby dziewczyny nie udawaly obojetnej komus kto wie ze cos do niego czuje, bo to wcale wam nie ulatwia sprawy to nie jest fajne,takie zwodzenie zebymy sie trudzili o was. Zdobywac dziewczyne jest fajne ale tylko ja nie wiemy co ta osoba czuje.. a nie jak wtedy co jestesmy pewni.." to zabieraj te swoja pierdolona wygodna dupe (takie zwodzenie zebymy sie trudzili o was) bo to GÓWNO nie milosc byla. Apeluje w imieniu wszystkich kobiet kochajcie latami a jak jasnie pan "cos" poczuje rozkladajcie nogi szeroko co by nie musial sie czasem wysilic ,nie marnujcie czasu ...ja pierd...co za ...

Czytaj uważnie!! - tak na przyszlosc Powiedzialem chyba ze zdobywanie dziewczyny jest jest FAJNE ale wtedu ale nie w przypadku kiedy wiemy ze ta osoba sie w Tobie kocha bo wtedy odrazu mozna dopelniac swe uczucia i nie marnowac czasu. ale zaloze sie ze znowu cos teraz znajdziesz cos innego pomyslisz zeby mnie zjebac i zeszmacic.. bo po to nie kotrzy tu siedza i pisza..

Gość myszzkkaa Jery
a niby skąd wiesz że kocha powiedziała Ci ?

Gość myszzkkaa Jery
usłyszałeś to ?

nastepna osoba co nie czyta wszystkiego a pisze.. dobra nie chce mi sie juz tu pisac, daremne to jest.. moze jak ktos poczytal cos dotarlo, jak chociaz do jednej dziewczyny to juz cos ;) dziekuje dobranoc

Gość myszzkkaa Jery
a jaką lubi kawę ?

Gość jaja sobie robisz
wiesz co eeeee tam nie chce mi sie juz pisac moze naucz sie poprawnie pisac potem bierz sie za Kaffe a na koncu za kobiety.....chociaz czytajac to to sobie zostan w tym gownie co jestes

Gość czysty egoizm i tyle
a ja uważam, że nie wiesz, co to znaczy kochać. Jesteś jedynie urażony faktem, że dziewczyna, nie reagowała na Twoje wcześniejsze zaloty. Nie jesteś obiektywny.

jakie kurwa wczesniejsze zaloty do niej co ??? nastepna osoba ktora nie czytala do kolekcji. jakbys przeczytal to bys tak nie napisal... serio po co sie ktos wypowiada jak nie zna sprawy i mąci tu tylko na tym forumm... masakra nie bylo tematu! Dobranoc WSzystkim Zamkniety temat ! ;)

Gość myszzkkaa Jery
może jak ktoś poczytał coś dotarło, chodzi mi o mój jeden wpis na 1 stronie

Gość zamkniety temat
to jest twojej osoby

ok dobra niech Ci bedzie ;) jakos mnie to wali a tylko daltego bo nie czytales

Gość myszzkkaa Jery
jak zawsze Cię wali Ty nigdy się nie zmienisz !

Gość a do mnie autorze
dotarło. W sumie masz rację. Gierki są do bani.

Gość myszka Jerry
Ty wiesz który wpis

Gość zamkniety temat
jakos mnie to wali -to akurat oczywiste jest

na wasz przyklad powinno sie zalozyc nowy temat, bo mnie sie wydaje ze siedzicie tu i myslicie jak anonimowo komus dac w dupe i go zjebac... to jest zalosne to świadczy o was!! Milej nocy wam zycze

Gość myszka Jerry
to teraz wiesz od kiedy stałeś mi się obojętnym :(

Gość zamkniety temat
nie kochanie zadne anonimowo jestes kutas to wszystko

Gość zamkniety temat
choc przyznam pod wielkim wrazeniem jestem zesz ci sie chcialo na Kafee temat zalozyc wow

Gość zamkniety temat
to co mam juz rozlozyc czy przy najblizszej okazji co by nie bylo ze nie chce ,pozniej stwierdzisz ze po co sie starac jak ta "wielka milosc"{ tyle zachodu kosztuje} ze w zasadzie nic nie warta jest :)

za tego kutasa to wierze ze Ci sie w zyciu odbije ;) chodz zle Ci nie zycze

Gość zamkniety temat
szczerze>? predzej sie zesrasz na rozowo

Gość myszka Jerry
robi się tu nie miło idę na randkę z kotem Tomem

tak bo jestes chamem i odreagowujesz na innych ludziach , zaczynach od internetu anonimowo pozniej przelozysz to w codzienne zycie, a wtedy inni ludzie na zywo nie anonimowo powiedza Ci ze jestes kutasem,