Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WujekDobraRadaxD

Pytanko do kobiet

Polecane posty

Gość WujekDobraRadaxD

Pisałem już kilka razy ten temat.Niestety ludzi bardziej kręcą tematy "ruchałem matkę" no ale ja się nie poddaję.Mam 16 lat i dziewczynę w moim wieku.Nie uprawiamy seksu bo uważamy że jesteśmy na to za młodzi.Jednak ona jak na swój wiek jest bardzo dojrzała i myślałem o rozpoczęciu od seksu oralnego.Podczas rozmowy ona była zaskoczona ale się zgodziła (przynajmniej narazie)Jednak ja nie wiem co robić kiedy dostane się do jej kobiecości.Większość dorosłych dziewczyn doświadczyła tego więc proszę o radę nie chciałbym jej zawieść.A i jeszcze jedno czy dobrze robię?Bo z jednej strony mamy dopiero 16 lat ale z drugiej strony obawiam się że robie z tego zbyt wielkie halo i wyjde na fujarę bo zazwyczaj to faceci chcą a dziewczyny odmawiają.Proszę o szczerą odpowiedź

Gość emilka bez klucza ;(
A czy ty jesteś dojrzały, i jak już wsadzisz twarz w jej kobiecość, nie padniesz gdy np zobaczysz duze wargi, poczujesz sluz etc ????????? Nie wydaje mi sie

Gość dfkllklkglkglkghlk
[zgłoś do usunięcia] WujekDobraRadaxD Jedno mogę Ci powiedzieć seks oralny jest zadowalający jednak wydaje mi się że jesteś nie smiała i nie lubiałaś się ehmm masturbować ;p i nie znasz dokładnie czułych punktów swojego ciała.Spróbuj sprawdzić co lubisz i co Cię kręci bo to bardzo ciekawe a po prostu troszke brak wam doświadczenia ale looz przyjdzie z czasem CHYBA NICKA NIE ZMIENIŁES MASTURBANIE NA INNYM TEMACIE HAHA

Gość WujekDobraRadaxD
Nie zmieniłem bo to ja pisałem jedynie nie rozumiem twojego zachowania.Ahh tak ma 16 lat i pisze takie rzeczy bardzo zabawne ale sporo czytam i troszke się tym interesuję fajnie że znalazłaś mój poscik.Jednak to nie zmienia faktu że chciałbym zadowolić moją dziewczynę a raczej zatrzymać ją przy sobie.

Gość WujekDobraRadaxD
a co do pytania Emilki to nie wiem ale będe starał się być wyrozumiały.Ehh liczyłem że dostane jakąś radę a jak narazie jedynie krytyka i jakiś spam...

Gość WujekDobraRadaxD
Jesli chcecie mnie opieprzyć to może i macie racje ale z sensem.I czy ja wogóle dobrze robie że biore się za te rzeczy w wieku 16 lat? Bo sam nie wiem boje się że uzna mnie za zboka ale z drugiej strony boje się że jak będe zimny w tych sprawach ona nie będzie zachwycona i poszuka kogoś innego.