Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21ziolo

waga stoi

Polecane posty

Gość 21ziolo

Ja poczekam jeszcze jakis czas. jezeli nic sie nie ruszy to zmieniam diete. po co marnowac sobie zdrowie. I troche skolowana jestem co do cwiczen. jakis czas temu zaczelam ale niedawno przeczytalam ze nie sa polecane. zaglebiajac sie w temacie stwierdzilam ze glupieje. jedni twierdza ze nalezy cwiczyc a inni ze nie. obecnie nie wiem co robic.

Gość dfghjfghjkdfghjkl
ha ha ha znam wspanialy przepis na salatke ktora jest tak super pyszna zaczyna sie myc salate potem zielony groszek potem odrobina oliwy i wymieszac do tego krewetki http://www.youtube.com/watch?v=aagkM3bvSXk

hahahahaa po prostu ci sie nie chce, lekkie cwiczenia jak najbardziej, spacery... widocznie wciaz zresz za duzo kalorii... a na przemiane materii sa herbatki i tabletki.

Gość laksjdbfv
a na jakiej diecie jestes?

Gość 21ziolo
cos mi sie pomylilo :D zamiast dodac odpowiedz do tematu to dodalam nowy temat. chodzi oczywiscie o diete Dukana.

Gość 21ziolo
S cos tam hio wlasnie kalorii bardzo malo. jak to w diecie dukana. jem 4 posilki dziennie. i du...a.

w diecie dukana jest tak ze im wiecej jesz tym waga spada wiecej ( oczywiscie dozwolonych prosuktow)