Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Robwalka

Zobaczcie co wyprawia Shizuka Hiou

Polecane posty

to ci bolu nie zmniejszy, uwierz. rankingi nijak maja sie do rzeczywistosci z reguly. mam kolezanki wiec wiem.

Gość layoieow
Ja nie rozumiem o czym jest ta dyskusja... Są kobiety które chcą zostac matkami i kobiety które nie chcą. No i ok! Nad czym się tu tak rozczulać?

Shizuka Hiou to zwykle zezwierzecenie. ja mam rozum i nie musze dac sie zarznac jak swinia w imie bachora ktorego jeszcze bede musiala przewijac i ze sraki obmywac, a potem gowno pojdzie w swiat.A TO O9 FACETACH Z KAFEE [zgłoś do usunięcia] Shizuka Hiou Wszyscy "faceci" stąd to śmiecie

A TO ODPOWIEDŹ NA PYTANIE PEWNEJ DZIEWCZYNY O WYNIK CYTOLOGIIShizuka Hiou jaka dojna krowa juz tyle bekartow, za kare bedzie RAK

chyba ze anestazjologia zabraknie. na kazdym forum wyczytasz ze znieczulenie to tylko teoria i niemal bajka rzadko kiedy dostepna :)

Shizuka Hiou jestrs scierwem, ktore nie potrafilo sie zabezpieczyc. ale moze plod zdechnie przy kolejnej bijatyce. oby. DO TEGO SAMEGO TEMATU Shizuka Hiou A jednak lepiej jak zdechnie, niz by go miala wysrac byle wywloka oby OBY -I DALEJ TEN TEMAT Shizuka Hiou Ja pisze calkiem serio. Jestes kolejnym zerem., rozplodowa bezmyslna krowa ktora da sie byle komu wrobic w bekarta. Lepiej zdechnac niz miec taka matke, nie raz ten bekart ci to powie jesli na nieszczescie sie urodzi, a tatusiowi na grob nasra za co dzienne lanie.

Gość Public Enemyyy
I po co karmic trolla? Dziewczyna ma niską samoocenę, jest samotna, pewnie ma depresje, więc się musi gdzieś dowartościować. Nie zwracać uwagi na taki cień "człowieka" i tyle 🖐️

Gość ale mam polew___
aktualny facet noxy wygląda jak pedzio :D pewnie lubi jak mu wkładasz paluszki do pupki, co noxi? :classic_cool:

Gość up ip uppp
Współczuję jej matce że "wysrała" taka miernotę :O 🖐️

to na temat pewnej umierającej myszki-Shizuka Hiou ulzy jej w cierpieniu. jestem wyterynarzem z wyksztalcenia wiec wiem co pisze.TY JESTEŚ WETERYNARZEM?JA PIERNICZE.......

Gość ale mam polew___
zapewne wstydzi się powiedzieć o swoich skłonnościach :classic_cool:

Gość Ptasiek ma rację!
Ja pierdole ale tu syf :classic_cool: Noxi jebnij się na linę, wszystkim zrobisz przysługę :D 🖐️

Gość normalnie spadne z krzesełe
uczy się w jakiejś marnej szkółce POLICEALNEJ i ma się za weterynarza :D motzne :classic_cool: żeby być weterynarzem trzeba skończyć porządne studia dzienne - mam znajome na waterynarii i mają taki zapieprz(bo to wkońcu kierunek medyczny) że nie mają czasu na nic, a ty musisz mieć bardzo marniutki poziom w tej swojej szkółce (tak, wiem że pewnie zaoczne, bo na dzienne by cię nikt nie przyjął, ale tak czy siak) skoro masz czas całe dnie przesiadywać na kafe i piertolić głupoty :O

nie, calkiem dobrze widza. mialam ich sporo ;) hm... matki sa jednak dobre np do gotowania obiadow, prania gaci. jednak sie troche przydaja, oddaje czastke honoru :)

Gość buszująca __w __zbożu
''I'm a Vampire princess...'' Takie tekściki to cytują ''mroczne'' i zbuntowane 13-letnie znajome mojej młodszej siostry :D I te wielce ''mhroczne'' focisze na laście czy fejście... Haha. Strasznie dziecinna jesteś, ale o tym juz chyba wie każdy ;)

Shizuka Hiou smiesza mnie studenciaki z tym obnoszeniem sie, ze wielkie panstwo ma sesje. moze caly swiat niech na paluszkach chodzi a drogi niech zostana zamkniete, bo masz swoje debilne egzaminy

dziewucho ty masz samych wrogów na kafe-na każdym forum kafetrii cię pełno,szczególnie uczuciowy i ogólny

Gość jak to o co kaman
Shupizdu ma gadkę wprost z psychiatryka, nie sposób słuchać to dziwadło