Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Robwalka

Zobaczcie co wyprawia Shizuka Hiou

Polecane posty

mmm obiadek podstawiony pod nos zjedzony, teraz juz tylko woda az to wtorku. dzis chyba nie wstane z tego wyra, nie chce mi sie nic. jutro pojde do sklepu. posmieje sie z ciezarnych ktore do 9 miesiaca haruja na mnie ;)

Shizuka Hiou a ty już nie pamiętasz jak zapieprzałaś na kasie i każdy się z ciebie śmiał?

Gość kasinka...
dlaczego facet tej...przyszlej anorektyczki(spojrzcie na stopke) twierdzi, ze nie chce dzieci, ze woli zaoszczedzic jej bolu? Bo tak naprawde nie chce tracic kochanki, glupiego dziewczatka, ktore zgadza sie na wszystko. Gdyby zaszla w ciaze ten czas beztroski by sie skonczyl, a zaczal inny - pelen obowiazkow, wymagajacy odpowiedzialnosci i...kasy na utrzymanie bobasa. A po co to temu facetowi? Woli zrobic dziewczynie pranie mozgu. Wmowic, ze tak o nia dba i dlatego, gdy zajdzie w ciaze, to ja ...usunie..? Mam nadzieje, ze nie, ze zwyczajnie placi za jej wizyty u ginekologa i piguly... :-o

kasinka..ona u ginekologa nigdy nie była bo jej facet uważa że to zdrada-jest chodzącą bombą zegarową-nie wiadomo co roznosi

Gość sdgsnsfhrhr
tej "jej" facet się z niej nabija i wysyła innym jej fotki. nawet z kciukiem ją obgadywał. żałosna. poza tym to zwykły pedofil, sama pisała że lubi 14ki-17ki.

Gość Ptasiek ma rację!
idz idz gotuj, usluguj. ja czekam na gotowe, nie musze sie znizac do poziomu kucharki i praczki ciekawe co zrobisz jak mamusia wyciągnie kopyta :classic_cool:

Gość kasinka...
az tak jest glupia? :-o ciekawe, czy gdy partner bedzie mial problemy z prostata i uda sie do pani doktor, ktora mu palec w tylek wsunie to rowniez bedzie zdrada wg niego?

Gość abrakaaaaaaaaaaaaad
poznanski kwiatek polny tak, dreczyla jennifer ze jej coreczka "zdechnie na raka odbytu". NOXELIA!!! popierdolony, jebany wampir. za to co wypisujesz szmato bym cie zajebala. jestes brzydka jak noc, gruba, nawet jak schudniesz to bedziesz chujowa z takim ryjem i ohydna budowa anatomiczna- szerokie bary jak u pudziana i waska dupa. a ten twoj "sang" to taki paszczur jebany ze az sie rzygac chce. w dodatku sama pisalas ze smierdzi, nie myje sie, siedzi na rencie i ma hiv bo z jakas szmata z aids sie rypal i gwalci dzieci 13letnie. jeb sie z tym brudasem to zdechniesz sama na hiv i odwroci sie przeciwko tobie te złorzeczenie innym ludziom. PISZESZ ZE NIENAWIDZISZ TYCH CO KRZYWDZA ZWIERZETA I NOSZA UBRANIA Z ICH FUTER, SKOR A SAMA KURWO PISALAS ZE MASZ SKORZANE GLANY, Z NAJLEPSZEJ, NATURALNEJ SKORY KURWO, WIEC SAMA TEZ SIE DOKLADASZ DO TEGO ZE SA ONE ZABIJANE. ciebie to sie bierze tak"kula w leb i do piachu". jestes brzydka, gruba, niezgrabna a w dodatku psychiczna, pierdolnieta i chora. powinnas ty zdechnac bo jestes gownem.

Gość kasinka...
jest mloda, nie musi sie decydowac na dzieci z pierwszym z brzegu partnerem, tym bardziej, ze na kilometr widac jak bardzo jest jeszcze dziecinna... Ale po cholere te wszystkie gadki o jej niby wyzszosci nad matkami? Moze wlasnej rodzicielce niech powie, ze byla glupia, ze ja urodzila..?

Gość Ptasiek ma rację!
haha ja pierdole :D dołączam się do tych zyczeń :classic_cool:

Gość abrakaaaaaaaaaaaaad
sdgsnsfhrhr tej "jej" facet się z niej nabija i wysyła innym jej fotki. nawet z kciukiem ją obgadywał. żałosna. poza tym to zwykły pedofil, sama pisała że lubi 14ki-17ki. dokladnie. sama kciukiem tu wklejala fragmenty rozmow noxelii z tym smierdzielem paskudnym. skad to niby miala? bo sam jej wyslal. a ten podgladacz z kotem to taka sama koorva jak wampir. jest brzydki, odrzucony, biedny umyslowo, nie akceptowany przez ludzi wiec urypal sobie ze woli zwierzeta, ze ludzie sa be i popiera chore akcje draculi

Gość kasinka...
ej, spokojnie, bez wyzwisk... Co to ma byc?

Gość Ptasiek ma rację!
Jestem pewna że rodzice się jej wstydzą, kto by chciał mieć taką pojebana corke? chyba tylko psychiczni..... mysle ze jakby palnela sobie w leb to by odetchneli z ulga

Gość kasinka...
...chociaz i ja nie lepsza, bo juz kilkakrotnie nie wytrzymalam i nazwalam dziewczyne glupia...

PODOBNO NIC W DOMU NIE ROBISZ I KAŻDY CI SŁUŻY-Nox Anielica Owszem, mam faceta, który ma firme wraz z bratem i nie narzeka tak jak ci powyzej Po prostu jest zaradny i nie ma takich problemow. A w domu sprxzatam itd. wiec nie gadaj. Po prostu nie pozxwolilabym, aby moje dzieci mialy biede i matke w robocie, zamiast przy nich. A wybrakowane baby niech leca na takie zalosne zjawiska, zal mi ich

TY ZAPRZECZASZ SAMA SOBIE-Nox Anielica Nie, nie mam i pieprze wasza pseudo nowoczesnosc jak i feministki. Zyje tak jak przystalo, proste. Dzieki temu dobrze wychowam dzieci poswiecajac im i sobie max czasu i jeszcze dla mexza bedzie go sporo. A wy sobie zapindrzajcie LUB Nox Anielica Mam swoje pieniadze tez Moze nie jakos duzo, ale zawsze. A dzieci chce miec, tak jak moj luby :*ALBO Nox Anielica matka polka to ja nie bede, moja corka skonczywszy szesc latek pojdzie na swoj pierwszy koncert metalowy wraz ze mna milosc odmienia generalnie

Gość wrfegerhrw
13:59 [zgłoś do usunięcia] Robwalka zastanawiam się jaka ona jest dla własnych rodziców? ona nie ma rodziców, ma matkę i "wujka" ( pięknego z resztą :-D ) bo ojciec jej nie chciał

Gość maSAKRA awiekszosc z was
niby zdrowych psychicznie nie odbiega od niej poziomem, idz do jej lekarza lub matki i powiedz zeby sie powiesila idioto powiesz to komus w twarz ? czy tylko sczekac w internecie potraficie ? znecacie sie nad chora dziewczyna, wklejala kiedys fotke w ketrelem, to jest lek na schizofrenie

dzialacie dokladnie tak samo jak ona , identycznie jej sprawia przyjemnosc? ulge ? ublizanie wam , a wam ublizanie jej i tylko sie pastwicie nad kim ze gruby , ze mial taki a takie dziecinstwo , ze ktos kogo kocha ma ja gdzies... normalni to też nie jestescie

Robwalka a do Ciebie jeszcze nie dotarło ze ona jest chora ?? i ze sama do konca chyba nie wie co mówi ? waszych dziadków z alzhaimerem tez tak dreczycie?

Gość jrjrrwretrwet
A, napiszę, co mi tam. Istotnie, harowałam na ciebie do dziewiątego miesiąca swojej ciąży, Shizuka, ale i tak lubię twoje wpisy, także w zalinkowanym temacie. Tylko wiesz... ludzi nie oświecisz agresywnym sposobem pisania. Prędzej się obwarują na swoich pozycjach (tzn w swoich opiniach).

Gość up ip uppp
to niech wypierdala się leczyć a nie wszystkich wyzywa! jak dla mnie niech skoczy z mostu, jej los mi wisi i powiewa 🖐️

to nie umiesz byc madrzejsza od niej i olewac jej wpisy ?

maSAKRA awiekszosc z was-przez to że ona jest chora każdy ma tolerować jej nienawiść do wszystkich?życzenia komuś śmierci(dzieciom również),poronień jej wyśmiewania się z wszystkich-niepełnosprawnych,kalekich(o to dziecko z zespołem downa),wyzywania od kurew?skoro jest chora to po cholerę zaczepia ludzi i wtrąca się(wyzwiska i dopieprzanie np.ciążowy),niech pisze gdzie ma coś do przekazania

Owieczka pisze swoje monologi (też jest chora) a jakoś nie wyżywa się na innych

Gość yoooooooooooo
Gdybym miala takie dziecko to wierdolilabym kilka pasow na gola dupe ui skonczyloby sie babci sranie. A co do "meczenia chorych" to jak uwaza sie za wielcr chora to niech wezmie garsc tabsow i wylaczy kompa bo w terapii to na pewno jej nie pomaga.