Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Robwalka

Zobaczcie co wyprawia Shizuka Hiou

Polecane posty

Gość twoje dziecko
nie mam czarego nika ;) dobrze ze w twojej glupocie pozostaje ci poczucie humoru ;)

Gość sie wtrace na chwile
jasne że kwiatek jest ładniejsza, kiedyś tu była taka zayebista laska, która nawet bez mejk apu wyglądała pięknie i wszyscy się nią zachwycali - niestety niku nie pamiętam, a noxelia i tak twierdziła że jest ładniejsza od niej :D noxa ma chyba jakiś zaburzony obraz siebie - nietwierdzę że jest jakaś brzydka, ale uważa się zawsze za najładniejszą (nawet od lasek którym do pięt nie dorasta) i wogóle nie potrafi się malować :O

Gość ja już się pogubiłam
przyjrzałam się raz jeszcze fotce, o której wspomniałaś Kwiatku nie widać zbyt wyraźnie osoby na zdjęciu, ale jedno co się rzuca w oczy to: wcale nie jest to jakaś dziewczyna z nadwagą, ma ładne gęste włosy, ale podkreslam fota niezbyt udana no ale każdy ma różne fotki, na jednych wychodzi lepiej na innych gorzej, prawdopodobnie ty jesteś bardziej fotogeniczna

to juz nawet nie chodzi o zaburzony obraz siebie, ale o zyciu swoim jak pisze najpierw twierdzi ze ma dziecko, corke, a potem ze usunela no to WTF ja sie pytam? ale od niej odp nie uświadczysz

ja nie jestem fotogeniczna, cos Ty :D ale ona miala duzo zdjec i wyglada czasami jakby sama siebie chciala obrzydzic ludziom.. mniejsza z tym tu nie idzie o jej wyglad czy moj ale o to co ona "wyczynia" na tym forum. trzeba utemperowac "gwiazde" a ze po drodze jakies glupie pomaranczki sie przylaczaja i mnie obrazaja, ja mam to gdzies bo juz za dlugo jestem uzytkowniczka tego forum zeby to robilo na mnie wrazenie. wspolczuje tylko glupoty. ja wiem kto jest ojcem, wiem jak swoim zyciem pokierowac i nikomu nic do tego. niech sobie MNS poogladaja ;)

Gość prawdy sie nie dowiesz
tak samo jak z tym wiekiem ja już od dwóch lat słyszę że ma 21 lat :D coś mi się wydaje że i tak ma więcej, ale wstydzi się przyznać ;)

Gość ja już się pogubiłam
Kwiatku, spokojnie... jak ktoś poczytał wypowiedzi to i tak ma zdanie wyrobione Noxa jest chora a Ty jesteą nerwus jak nie wiem co Po co ty sie dziołcho tak denerwujesz, co? Szkoda zdrowia Twojego i dziecka. Ja uważam, że nie powinnaś wdawać się w podobne dyskusje. Nie odbieraj mnie żle, ale na prawdę też źle robisz.

Gość yooooooooooooooo
noxa ma paskudny ryj. I to jest fakt, którego nikt nie zaprzeczy;-)

Gość adamm malyszz
Shizuka to znana na forum kurewka. jeszcze nigdy takiego indywiduum to nie było 🖐️

Gość adamm malyszz
a ty sie kwiatek nie przejmuj bo ona na wprost Ciebie jest potworem z loch ness a ty jestes bardzo ladna 🖐️ twoje dziecko tez takie bedzie, bedziesz miec dzidzie fajnego meza (na bank!) i szczesliwe zycie i rodzinke. No. :classic_cool:

Gość kfkkgg
podnosze!!!!!!!!1

Gość cipendejs
haha całkiem możliwe że tak :D podnosimeee :classic_cool:

Gość kijciwoko
Zbanowana, kurde, mało co na zawał nie zeszłem. Twoje zdjęcie idealnie nadaje się do straszenia mojego siostrzeńca :D Jak je mu pokażę, to wyleci z pokoju i zapewne przez tydzień nie wróci :P A tak serio, to tępa strzała z Ciebie. Kciukiem to Ci chyba mózg przy narodzinach za bardzo ścisnęli, i teraz takie skutki.