Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Robwalka

Zobaczcie co wyprawia Shizuka Hiou

Polecane posty

poznanski kwiatek polny -- lepiej się tak z ludzi nie naśmiewaj bo ci się skopiuje jak ktoś ci dobrze pożyczy :) wiesz krzywy ryj na przykład

Gość kfkkgg
kciukiem do gruba loszka 150cm w kapeluszu hahahaha

Gość hmhmmnmmjh
ponadto bezrobotna loszka 🖐️

Gość kijciwoko
Ja już czytać jej postów nie mogę. Szanuję kobiety, ale Ty Zbanowana jesteś po prostu tak tępa, że chyba bardziej się nie da. Nadajecie z Noxelią na tych samych falach, może jakiś klub założycie? Już dajcie spokój z tym robieniem screenów itd. bo to już się rzygać chce.

niska i gruba, niewywrotna. za to najmniej atrakcyjna, poniewaz tylko wysokie i zgrabne sa atrakcyjne...

Gość kijciwoko
Maz ograniczone myślenie. Musiałbym mieć cały dzień, żeby wyszukać wszystkie Twoje cudeńka na kafe. Kiedy masz odmienne zdanie, nie potrafisz wysunąć rzeczowych argumentów, od razu przechodzisz do krytykowania i ubliżania. A tak zachowuje się tylko płytka osoba. Ja jestem tutaj dłużej od Ciebie, i Twoje posty często mi się przewijały. I nie stawiają Cię one w dobrym świetle, zero w nich delikatności- taki babochłop. Nie wiem jaka jesteś na prawdę, ale tu nie dałaś się poznać z dobrej strony.

nie dosieglabys karzelku, jestes ohydna. taki karzel z wielka morda i do tego tlusty. taki kurva krasnal :D wspolczuje ci...

KIJCIWOKO, TO TYLKO tWOJE NĘDZNE ZDANIE:) musiałabyś troszkę przytoczyć, bo w wielu topach dyskutowałam, ale tego widocznie nie chciało Ci się czytac:) a ja tu nie siedze za dyskusją, tylko za rozrywką:)

nic nie stwierdzilas. jestes chamska, tępa (potwierdzam) i zero w tobie empatii. mi mozesz pisac co chcesz bo mi to wisi, ale od dziecka sie odpierdol bo nic ci nie zrobilo. Niestety takie indywudua chodza po tym swiecie, a szkoda. Pomysl z komorami gazowymi w pewnym sensie Hitler mial dobry, powinno sie selekcjonowac taka dzicz. Odpadlabys jako pierwsza 🖐️

Zbanowana, kurde, mało co na zawał nie zeszłem poza tym, kto mi bedzie o poziomie gadał, skoro nie zna nawet ojczystego języka:O chooy z Twoim bachorem i z Tobą również🖐️

Gość kijciwoko
Jestem facetem, jakby co. Może na początku prowadziłaś w miarę normalne dyskusję, później popisywałaś się tutaj już tylko głupotą. No ale cóż, błazny forumowe też są potrzebne. Polny, takich jej kwiatków jest tu pełno. Ale to tylko świadczy o tym, że jak czegoś nie rozumie albo nie potrafi uargumentować, to ubliża. A Ty się nie przejmuj, bo nie ma CZYM. Jak ma się życie nudne, to się rozrywki na forach szuka.

Gość kijciwoko
"na zawał nie zeszłem"-tak się potocznie przyjęło. Jest wiele zwrotów itd., które są obce naszemu językowi ojczystemu, a są używane. Słowa chooy też nie ma w naszym języku ojczystym. Zanim rzucisz kamieniem, zastanów się czy sama nie jesteś bez winy.

Gość kijciwoko
I tak wiem, powinno być zszedłem, ale większość przyjęła słowo zeszłem. Po prostu tak fajniej brzmi. Ale co ja będę się tłumaczył osobie, która dziecko nazywa bachorem.