Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Robwalka

Zobaczcie co wyprawia Shizuka Hiou

Polecane posty

Gość kijciwoko
Może Ty masz starych, ja mam rodziców. I bardzo im współczuję. No ale cóż, brak miłości w dzieciństwie a później wyrasta takie coś. Zmieniam zdanie. Ty przebijasz nawet Noxelię. Noxi, Zbanowana Cię zdetronizowała większą głupotą.

Gość kijciwoko
Większego plebsu jak Ty nie ma na kafe.

wybacz jej, ona ma spora nadwage i tluszcz juz osiada na jej mozgu... tak to sie wlasnie konczy :(

Gość kijciwoko
Ja wiem, że to jest błąd, ale używam go celowo bo fajniej brzmi, po prostu. I ja nie ubliżam komuś, bo nie potrafię znaleźć argumentów, to jest Twoja działka. Ale jak mam Ci po raz trzeci napisać to samo, to mnie chuj jasny strzela, bo już inaczej nie można się wyrazić. Nie dziwię się, że prawie nikt tu z Tobą nie wdaje się w dyskusję. Masz taką ciasnotę umysłową, że cierpliwość człowieka kończy się w tempie ekspresowym.

z polisha bylam bodaj najlepsza w klasie :D i smiac mi sie chce ze ona to uwaza za neologizm :D wiec sie zordo cos tam kordo nie wymadrzaj:D bo to chyba tylko jej neologizm :D ona ma co najwyzej cos wspolnego tylko z poczatkiem czyli "neo" :D

Gość kijciwoko
Polny, mi to brak słów na jej głupotę. Jak to się mówi: "nie wdawaj się w dyskusję z idiotą, bo ściągnie Cię do swojego poziomu i pobije doświadczeniem". Chociaż fajnie czasem podrażnić takie frustratki ;) Wracam do pracy

tu chodzi o jej nudne "chooy" moze nie wie poprawnie jak sie pisze? zbanowana on ci nie na tej podstawie wytknal glupote :D czytanie ze zrozumieniem cwicza dzieci w 4 kl podstawowki :D wiesz co to?

Gość kijciwoko
A ta dalej z tym błędem. Ręce opadają. Nic tylko to miejsce kochać :D

Przeciez to uczona polonistka, tak uczona ze pracuje na telefonie reklamujac uslugi. Dajcie jej spokoj, juz dosc klientow ja dzisiaj zyebala za najnizsza krajowa :(

Przeciez to uczona polonistka, tak uczona ze pracuje na telefonie reklamujac uslugi. Dajcie jej spokoj, juz dosc klientow ja dzisiaj zyebala za najnizsza krajowa skąd takiego niusa masz to ja nie wiem:D chyba odbita pałeczka o tę Twoją kasę w tesco, co jednak było w tym przypadku faktem:D