Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Robwalka

Zobaczcie co wyprawia Shizuka Hiou

Polecane posty

zatem czekam, masz pol godziny zeby mi na maila materialy wyslac. kazdy kto mnie zna wie, ze od dziecka choruje. wiec to zwyczajnie nie realne...

nie masz pojecia co mi dolega, zreszta niewazne. nie obchodzi mnie to co kto mysli, ale jak ktos pisze ze gdzies tam pracowalam to nie moze mnie znac. dlatego czekam na maila, ktorego pewnie jak zawsze nie otrzymam :)

wrzucaj, zobacze czy to naprawde od osob ktore mnie znaja a nie starych wrogowe z fotki pe el ktorzy mnie na oczy nie widzieli 🖐️

ona ma tak samo urojenia jak i ty :D zbanowana czemu jej piszesz ze ma zeza? akurat na twoim zdj jest zez jak huj :D Shizuka pisalas tu kiedys ze sie nie znizysz do poziomu sprzataczki, praczki i kucharki :P haha

BO TA ZACIĄŻONA KRETYNKA JESZCZE NIE POJĘŁA, ZE W MOJEJ STOPCE JEST EMO GIMBUS:o jak tam Twoj dziadziuś? nadal się odzywa po kilku perełkach, które mu posłałam:D

nadal pisze, dzwoni, tyle ze ja chyba nie wyjade3 do niego :o nie wiem. nie zmieniaj tematu, gdzie screeny?

nic nie ma 🖐️ o tesco nic nie bedzie, bo to ktos z fotki pl napisal, ze widzial czarnowlosa laske z mrocznym makijazem na kasie i to na pewno ja bylam. zajebiscie wiarygodne... tak samo ktos mnie widzial w autobusie o jakims numerze ktory nawet nie wiem gdzie jezdzi 🖐️