Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość homilkaa

Seks z prezerwatywą vs bez

Polecane posty

Gość niunia_78
jasne ze lepiej bez gumni. tylko jak sie bierze tabsy to libido spada ;-( teraz odstawilam i mam taka chcice ;-) a co do pekajacych gumek to nigdy mi sie nie zdarzylo. kiedys nawet kupilismy gumki na allegro z durexa i tez wszystko ok. ani jednej peknietej, dlugi termin waznosci i przede wszystkim ile tansze niz w sklepie

Gość zaraz tam różnica.
nie martw się prawiczek 25 :( jak poznasz dziewczynę to i tak ci zaniży liczbę partnerów i nie przyzna się, że uprawiała anal. czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal. ale na pewno nie każdą kręcą takie pedalskie zabawy i są kobiety, które potrafią odmówić, a nie tylko być uległe

Gość niunia_78
prawiczek 25 :( ja nie mam analu za soba jesli to cie pociesz ;-)

Gość prawiczek 25 :(
przerazajace ze kobiety potrafia klamac w takich sprawach :O

Gość zaraz tam różnica.
mężczyźni też często mówią kobiecie to co ona chce usłyszeć, więc to nie tylko kobiety

najlepiej bez gumy i bez tabletek, tylko wtedy trzeba być czujnym, bo można się doigrać

Gość niunia_78
czemu od razu zakladasz ze kobiety tylko klamia?

Gość zaraz tam różnica.
kobiety i mężczyźni są siebie warci. mi nawet szkoda takiego prawiczka. tyle lat czekał to niech już mu się w życiu poszczęści i znajdzie tą swoją wymarzoną

nie wszystkie klamia, ale dziewczyna moze sie np. wstydzic tego ze probowala anala i nie udzielic mi takiej informacji wcale

,,kobiety i mężczyźni są siebie warci. mi nawet szkoda takiego prawiczka. tyle lat czekał to niech już mu się w życiu poszczęści i znajdzie tą swoją wymarzoną'' Z tym, ze mężczyźni sobie dodają a kobiety odejmują :P

Gość zaraz tam różnica.
jak kobieta chce usłyszeć, że facet miał mniej kobiet niż miał to facet sobie odejmie. zależy od osoby. często kobiety chcą doświadczonego kochanka i takiego traktują jak dobrego zdobywcę i cieszą się, że przy nich został na dłużej. kobiety lubią zmieniać charakter mężczyzn. a przynajmniej tak im się wydaje, że są coś w stanie zmienić swoją miłością. szczególnie jak jeszcze nie mają swoich dzieci

A niektóry po prostu mówią prawdę lub zachowują ją dla siebie nie mówiąc nic.:)

ja sobie nie wyobrazam zwiazku z kobieta ktora nie bedzie chciala powiedziec ilu miala partnerow i czy uprawiala anal czy nie

I to jest chyba właśnie przypadłość prawiczków, bo mój doświadczony partner wcale nie chciał takiej wiedzy... Coś tam o mnie wie a wszystkiego nawet nie chce, bo mu to niepotrzebne:)

a czy musze wypytywac. moge po prostu zamanifestowac i oglosic, ze w zyciu nie chcialbym byc z dziewczyna ktora juz ma za soba anal

Co Ty masz do tego anala prawiczek25? W czym Ci to tak przeszkadza? Swoją drogą... związek się zakłada kiedy jest miłość*, wtedy anal czy cokolwiek raczej nie ma większego znaczenia. Miłość zaślepia nawet najgorsze dla nas wady ;)

Gość zaraz tam różnica.
prawiczek pewnie chce kobietę, która postrzega seks tak jak on. czyli bardzo poważnie.

Gość zaraz tam różnica.
ja go nie potępiam. prawiczek sam zachowuje się w dany sposób to i chce się dobrać z kobietą, która go zrozumie

Ja też go nie potępiam - ba - nawet będę go dopingował w tym "manifestowaniu" swoich kryteriów. Im więcej melepet, tym więcej kobiet dla mnie... Nie no żartuję, ja już swoją wybrankę mam ;)

Gość zaraz tam różnica.
tak Bartosz. myślę, że jesteś w dobrym miejscu z tym swoim kazaniem. ale pedała jeszcze nikt nie wyleczył

do parwiczka- anal to coś intymnego moim zdaniem, ale nie wyobrażam sobie zby mnie mężczyzna wypytywał o to czy jestem już po analu na poczatku związku

Gość mmmmmammaa weronkkiiii
ja stosuje cilest i nie ma ciazy. Maz za kazdym razem konczy we mnie.Seks jest o wiele przyjemniejszy bez gumki. A i okres mam regularny co 28 ndni. Minus tabletek ze faktycznie mam mniejsza ochote na seks.Gdy nie bralam ciagle mialam ochote. I ZE przytylam.Jestem taka pyza teraz.

ja nie bede o to pytal. bede manifestowal ze nie chce takiej kobiety. mam prawo jako prawiczek wiedziec czy dziewczyna do mnie pasuje

prawiczek 25 dlaczego się nie odezwałeś w moim temacie jak szukałam tu innych masturbatorek i onanistów? jakoś sobie chyba radzisz ze swoimi potrzebami co nie? używasz ręki, czy też czegoś innego?