Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnaaa

nie wiem co sie ze mna dzieje

Polecane posty

Gość dziwnaaa

mam 10miesieczne dziecko, po porodzie mialam normalna miesiaczke i wszystko bylo ok. Pozniej zaczely sie schody, Okres co 40 dni, pozniej 35 pozniej 40 a zazwyczaj moj cykl mial 30-31 dni. po zapaleniu ucha po 2tyg od miesiaczki pojawilo sie krwawienie. teraz mija 40 dni od okresu i nic choc brzuch boli jak zawsze przd. Jestem zniechecona, brak mi energii, zero zorganizowania, wszystko w totalnej rozsypce, moze to miec cos wspolnego z problemami osobistymi i brakiem wychodzenia z domu?? doradzcie

Gość ja mysle ze to po
antybiotykach

Gość ja mysle ze to po
albo idz sobie zbadac hormony,tez tak mam przed okresem,totalny brak energii ,stany depresyjne itp

Gość dziwnaaa
ale przed antybiotykiem tez mialam takie nieregularne cykle

Na pewno nie masz okresu bo nie wychodzisz z domu :D moze lepiej isc do lekarza a nie pytac sie na forum, matka a nieodpowiedzialna...

Gość dziwnaaa
tylko nigdy nic takiego mi sie nie dzialo. tak ostatnio bardziej. wczesniejprzed okresem mialam ochote na slodkosci i bylam nerwowa a nigdy nic mi sie takiego nie dzialo. nic mnie nie cieszy

Gość dziwnaaa
princess* nie chodzi mi o to ze okresu ne mam przez wychodzenie z domu, tylko czy moje samopoczucie ma cos z tym wspolnego, czy to raczej od zaburzen jakis.

Gość kuki123
sprawdz hormon tarczycy

Gość ja mysle ze to po
zbadaj hormony,ja kiedys tez tak nie mialam!!! od jakiegos czasu mam okropnie "mocny" PMS

Okres co 40 dni, pozniej 35 pozniej 40 a zazwyczaj moj cykl mial 30-31 dni. Po tej wypowiedzi nie widac zeby to sie dzialo ''ostatnio'' tylko trwa juz jakis czas, moze sobie wkrecasz, jest zimna dol lapie kazdego, radze isc do lekrza bo moze to byc poczatkiem czegos nowego...

Gość dziwnaaa
princess* ostatnio zaczelo sie zniechecenie totalne

wez bije od Ciebie pesymizmem i deprecha zrob cos co lubisz, co sprawia Ci przyjemnosc masz dziecko wiec jestes odpowiedzialna za kochasz spraw aby ten czas byl czyms milym a nie siedzisz i zamartwiasz sie przed kompem ps. zjedz cos slodkiego :D

Gość dziwnaaa
chce stracic na wadze wiec slodkie odpada (choc mam male grzeszki ale wcale nie poprawily humoru)

Gość Alegria80
Po porodzie to normalne, ze Twoje miesiączki nie wyglądają jak przed, musisz poczekać aż wszystko się ustabilizuje. w końcu ciąża i poród to nie lada wysiłek dla całego organizmu. Całe ciało zmieniało się przez 9 miesięcy więc teraz w jednej chwili nie wróci wszystko do normy. Wykaż troszkę cierpliwości :) Osłabienie może wynikać z niedokońca wyrównanej niedokrwistości. Dlatego należy wykonać badanie morfologii krwi. Złe samopoczucie po porodzie może wynikać z przemian hormonalnych jakie w tym czasie zachodzą w organizmie kobiety. Jest to czas dużych zmian. Warto zaopatrzyć się w zestaw wtamin i minerałów przeznaczonych dla kobiet oraz wprowadzić do swojej diety więcej świezych warzyw i owoców . Obniżenie nastroju, lęki mogą świadczyć o depresji poporodowej.

Gość Alegria80
przeczytałam ze masz 10 dniowe dziecko :-o :D Jednak zmiana diety jaknajbardziej poprawi ci humor. Obnizenie nastroju moze byc spowodowane najnormalniej w swiecie nasza pora roku. Za nie długo wyjdzie słonko i znów bedzie się chiało zyć :)

Gość dziwnaaa
po porodzie bylo dobrze, na dzien dobry idealnie rowny cykl, wysilku duzego nie bylo, porod w 10 min (faza II) bylam w super formie, szczesliwa, pelna energii i zapalu

Gość aautorkaa
robilam nawet test ciazowy i jest negatywny... minelo juz ponad 50 dni

Gość wffrgtf
wez zesz rób sobie badania na pasozyty co ci zaszkodzi.