Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mów mi karina

co z nim zrobić?

Polecane posty

Gość mów mi karina

Otóż chłopak, którego znam od roku, a zaczęłam z nim być na poważnie od 2 miesięcy okłamał mnie. Oblał rok. Ja wiedziałam o tym wcześniej i czekałam tylko aż mi to powie. Powiedział mi o tym wczoraj, z tymże to ja po prostu nie wytrzymałam i podeszłam go. Domyślił się o co mi chodzi. Prawda wyszła na jaw. Boli mnie to, bo ja go uważałam za przyjaciela i nie tylko. Mówiłam mu wszystko. Boli mnie to, że przede mną to ukrywał, bo jak mówił bał się jak ja zareaguję. Sądził, że będę wyzywała go od najgorszych.. A przecież tak nie było. Przykro mi jest, że nie mówił mi o swoich problemach. Już parę razy dawałam mu szansę. Jestem bardzo wyczulona na kłamstwa. Nie wiem co mam robić. Z jednej strony go nienawidzę za to, bo nie raz dawałam mu to, że może na mnie liczyć. Robił gorsze rzeczy, ale nie chcę o tym tutaj rozmawiać. Z drugiej strony bardzo mi na nim zależy. Nie chcę popełniać błędu, by się nie zawieść. Dać mu szansę i postawić określone warunki czy tak po prostu przekreślić to wszystko? Co byście zrobili?

Gość mów mi karina
podbijam..

Gość 1prostepytanie
Nie powinnaś być surowa. Na pewno przejmował się, że uznasz go za kretyna i nie będziesz chciała się z nim dłużej spotykać. Zależy mu na Tobie.

Gość paranormal activity
Boli mnie to, że przede mną to ukrywał, bo jak mówił bał się jak ja zareaguję. zapamietaj sobie raz na zawsze - kłamca okłamuje cię zawsze dla SWOJEGO dobra nigdy dla twojego

Gość 1prostepytanie
Poza tym faceci nie lubią się dzielić problemami. Wolą je rozwiązywać sami.

Gość dfgft
kurwa ale problem, nie ma co

Gość awcopkok
dfgft Żałosny jesteś. A wręcz prymitywny. Mniejszy czy większy to zawsze będzie problem.