Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EWWWWKA:)

Co najlepsze na spalanie tkanki tluszczowej? polecicie cos?

Polecane posty

areobik /TBC Step zumba areobik/stretching ??? moze macie jakies doswiadczenia?? dzieki ktorym z tych ćwiczen najlatwiej zrzucic troche tluszczyku?:P

no nikt nie cwiczy???

Gość bienioc
amfetamina, powaznie

no byc moze hehe ale chcialam zebyscie doradzili mi z tych aktualnie dostepnych :)

Gość dziaddek
pizza cola i frytki sa najlepsze

Gość bienioc
przedwszystkim unikaj nadwyzki kalorycznej, najlepiej wybierz aerobik,bieganie lub lekkie cwiczenia z ciezarkami takimi do 5kg, mozesz wrzucic tez do tego jakis dobry spalacz.Unikaj pustych kalori a spozywaj wiecej bialka, powodzenia w odchudzaniu:P

bienioc.... co masz na mysli dobry spalacz? jest tego troche na rynku , nie wiadomo co wybrac. I jak pilnowac tej nadwyzki kalorycznej , mam wszystko zliczac co jem itd??:P

Gość bienioc
W zadnym wypadku nie polecam ci glodzenia, nic na tym nie zyskasz,zrujnujesz zdrowie.Dlatego duzo bialka malo tluszczu i duzo ruchu:)

Gość rtyrtytryrtyrtyryrt
jestes pojebana

dzieki za rady :D

Gość bienioc
Nie koniecznie chociaz tak najlepiej ale to meczy... Uprawiasz teraz jakas aktywnosc fizyczna wogole?Bo jesli nie to gwarantuje jak bedziesz sie ruszac minimum z 3 razy w tygodniu po godzinie-1,5h to waga sie zmniejszy.Co do dpalacza ten jest dobry -http://sklep.kfd.pl/alri-hyperdrive-30-90-kaps-p-154.html ale drogi jak nie masz pieniedzy kup jakis tanszy

No chodze na areobik 2 razy w tyg. po godzinie.. nie wiem czy to troche nie za mało, w wolnych chwilach krece hula hop :D , staram sie pic duzo wody , kolacje białkowe. Troche ciezko z rozłozeniem posilkow co 3-4 godz, ze wzgledu na moja prace to troche niemozliwe :/ pierwszy posilek zjadam o 6, kolejny 11, potem 16 i pod wieczor cos jeszcze skrobne.

Gość mikikun.
rooibos ocet jabłkowy