Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robić??????

czy on mnie zdradza?

Polecane posty

Gość co robić??????

jestem z facetem od kilku miesięcy.ostatnio przyjechał do mnie ogolony "tam" i stwierdził ,że to dla mnie.Tylko , że ogolił się kilka dni wcześniej , bo włoski już odrastały. mam takie dziwne przeczucie , że ma kogoś poza mną.podobno intuicja nie kłamie. czy mam się tym przejmować , czy zbagatelizować?

Gość co robić??????
no ludzie!!! pomórzta!!!

Gość możesz to zrobić nie musisz
sprawdź mu dyskretnie komórkę i to nie raz

Gość co robić??????
nie ukrywa przede mną komorki , zawsze jest na wierzchu . byc moze ma drugi telefon , nie wiem :/

Gość anitaanitamta123
od czasu do czasu posledz go...ja wiem ze warto

Gość Wiedźmak Plugawiec
Intuicja kłamie. To forum i żale zawiedzionych swoimi związkami kobiet to tylko potwierdza.

Gość anitaanitamta123
moja intuicja jest niezawodna :( wszytsko co mi podpowie spelnia sie

Gość co robić??????
ale jak ja mam go sprawdzic , skoro miszka 50 km ode mnie?

Gość anitaanitamta123
chyba ze...dobry pomysl to zainstalowac program w swoim komputerze wykrywajacy hasla.jak sie zaloguje gdzies to bedziesz miec jego haslo :) i czytac do woli.

Gość zxcvnbvc
jak chcesz to przejmuj się wszystkim - ile wlezie, albo bierz życie jakim jest - proste

Gość tora...tora...tora!!!
Ja facet się dowie o jej oskarżeniach i okażą się bezpodstawne, to kopnie ją w d**ę ! :D Ja bym tak zrobiła, nie lubię ludzi za bardzo wtrącających się i próbujących kontrolowac. Od razu spadam...

Witam:) Podstawa związku to zaufanie!!Zapamiętaj tą zasadę do końca życia, bo bez tego wykończysz samą siebie i przy okazji swojego Ukochanego...Powodzenia

Gość aaaaaaGGGGGGGaaaaaaa
Myslę,że poniekąd wiem co czujesz... Ja ostatnio się pogubiłam ..... Jakiś czas temu, okazało się,że do mojego chłopaka pisze Jego koleżanka. Nie byłoby w tym nic złego i dziwnego, gdyby nie fakt,że z Nim flirtowała, a On jakoś się nie opierał temu nawet,gdy zaczęła dyskusję na temat swego dekoltu. W czasie rozmowy powiedziałam co ,,mnie boli". Stwierdził,że faktycznie zachował się ,,nie fair", nie pomyślał, przeprosił. Myślałam,że wszystko jest w porządku. Jednak jak to bywa ,,nic nie trwa wiecznie". Dwa dni temu okazało się,iż wymienia wiadomości ze swą sąsiadką. Nie byłoby w tym nic poruszającego gdyby nie fakt,że w owych wiadomościach pisze jaka to ona piękna, że jak ostatnio Ją widział to zabrakło Mu tchu w piersi na Jej widok. Już sama nie wiem, czy ze mną jest coś nie tak? p.s. Dowiedziałam się o wszystkim przez przypadek, gdy siedzą przy Jego komputerze (za Jego zgodą), wyskoczyło mi okienko komunikatora, gdy dostał od Niej wiadomość.