Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZdesperowanySamiec

OWŁOSIENIE ODBYTU POMOCY!

Polecane posty

Gość ZdesperowanySamiec

Witam. Ja i mój partner preferujemy seks analny. Jednak moim wielkim problemem jest bujne owłosienie ;( To nie pozwala mojemu ukochanemu na wygodny i komfortowy stosunek. Po goleniu skóra jest czerwona i piecze, co z kolei jest niekomfrotowe dla mnie. Znacie jakieś nieinwazyjne sposoby na pozbycie się tego problemu? Bardzo proszę o pomoc, to dla mnie bardzo ważne, POMÓŻCIE.

Gość dsb
krem do depilacji. albo wosk ale po tym to dopiero po kilku razach skora sie przyzwyczai, ale wczesniej bedzie masakra. polecam krem.

Gość zaraz tam różnica.
zaraz ktoś ci pomoże. tutaj wiele kobiet ma za partnerów kryptogejów, którzy się dobierają do kobiecych odbytów, więc one znają się na tych sprawach

Gość ZdesperowanySamiec
Czy to bezpieczne? Można to potraktować jako grę wstępną? ( chodz mi o krem do depilacji)

Gość ZdesperowanySamiec
Nie jestem kryptogejem, nie wstydze się tego, mam partnera i kocham go.

Gość zaraz tam różnica.
to on goli ci odbyt na grę wstępną? ciekawe praktyki

raczej do gry wstępnej nie bardzo, bo ten krem trzymasz tylko około 5 min a po tym okresie spłukujesz. Bardzo bezpieczne, bezbolesne, skóra nie jest podrażniona.

Gość huhuhuhuhu
penseta

Gość ZdesperowanySamiec
Przecież pytam czy tak można, jeszcze tego nie robiłem :)

Gość zaraz tam różnica.
ty nie jesteś, ale są tacy. oni są w związkach z kobietami, a swojego kochanka ukrywają. np. jeżdżą razem na ryby. taki jeden przypadek pochodził nawet z mojej okolicy. ale go nakryli i się skończyło

Także gra wstępna mogłaby polegać chyba jedynie na tym że partner Ci ten krem spłucze;)

Gość patrzcie, patrzcie
GEJ :O

Gość ZdesperowanySamiec
Podoba mi się ;) Dziękuję za rady, napewno skorzystam :)

Gość zaraz tam różnica.
patrzcie, patrzcie trochę tolerancji. ten przynajmniej nie zabiera kobiet normalnym facetom, tylko otwarcie się przyznaje, że jest gejem.

Gość ZdesperowanySamiec
patrzcie, patrzcie Masz jakiś problem? Zajmij się swoją kobietą a nie wypowiadasz sie na gejowskim temacie. Ciekawe dlaczego go czytasz ;*

Gość olka222222
ale gra wstepona moze polegac tez na tym ze jeden drugiemu wysmaruje odbyt kremem :) tylko potem 5 min przerwy, no ale taka przerwa ze swiadomoscia ze sieczeka na cos tez moze byc ok ; > a ty wypinasz sie i on ci mowi 'wyzej d' i rozchyla posladki i sprawdza czy masz rowno. i np tak sobie kleczysz z wypietym tylkiem nieruchomo 5 min ale to takie waniliowe bdsm juz jest wiec zalezy co kogo kreci ;P

Gość ZdesperowanySamiec
Dziękuję, chcę mu się podobać, zależy mi na tym, dziękuję za rady, napewno skorzystamy

Gość olka222222
gadzam sie ze maszynka to zbyt mocne chyba ze ktos chce mocniej wejsc w bdsm ale widze ze i tak masz sporo obaw wiec krem jest ok, kupujesz w kazdym rossmanie czy innym sklepie z kosmetykami a jak cos to mzoesz sie pytac ekspedientki i mowic ze dla dziewczyny ; > szukaj kremu do okolic bikini chociaz wg mnie kazdy do depilacji jest ok

Ja używam do depilacji nóg, taki niebieski z Veet. Na pierwszy raz używałam do okolic bikni, bo niby delikatniejszy, ale teraz używam tego do nóg na wszytskie częsci ciała i też jest ok, efekt ten sam.