Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwoch osob

dowiedzialam sie od

Polecane posty

Gość dwoch osob

nie zwiazanych z soba w zaden sposob, ze sasiadka w moim wieku, byla tez kolezanka z klasy z luboscia mnie obgaduje za moimi plecami. czy powinnam to wyjasnic czy tez przemilczec i zachowac dla siebie ku przestrodze by blizej nie zadawac sie z ta osoba?

Gość Pillot Pirx
co wiesz to wiesz ona raczej się nie zmieni ale możesz jej zasygnalizować że wiesz i że ci się ten fakt nie podoba natomiast obdarznie zaufaniem takiej osoby jest strzałem w kolano :/

Gość dwoch osob
tzn, ze powinnam ja Twoim zdaniem zaczepic i oznajmic, ze jestem tego swiadoma iz rabie mi tylek na prawo i lewo?

Gość Pillot Pirx
ja od gówna trzymam się jak najdalej - życie mnie nauczyło :P a co ty zrobisz to twój wybór

Gość dwoch osob
Nie jestem typem awanturnicy moze samoswiadomosc powinna mi wystarczyc choc korci mnie ny subtelnie jej zaakcentowac, ze wiem, a jej klapanie jezorem nie jest bezkarne poniewaz zawsze znajda sie zyczliwi, ktorzy doniasa :) taka nauczka na przyszlosc :classic_cool:

Gość Pillot Pirx
nic to nie pomoże jak sądzę :D tacy ludzie zwykle mają w glebokim poważaniu komu i w jaki sposób nasrali na wycieraczkę