Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość acidentacurtine

Chcę się umówić na randkę - potrzebuje porady

Polecane posty

Gość acidentacurtine

Jest to znajomość internetowa. Mamy swoje telefony, ona sam poprosiła o numer ale na razie tylko esy. Chyba jest mną zainteresowana. Mi na niej mocno zależy i wiąże się z takim problemem bo nie wiem czy zadzwonić do niej i spróbować się umówić czy po prostu napisać. Co jej bardziej zaimponuje?

Gość Ach jakie to cudowne!
Zadzwon:-)

Gość acidentacurtine
A mogę jeszcze prosić o wyjaśnienie takiej sytuacji (poprzedni niewypał) Dlaczego dziewczyna która sama do mnie zagaduje, zostawia gg, telefon, sugeruje spotkanie które kilka godzin przed odwołuje bo jej coś wypadło i później przestaje się odzywać?

Gość ultramarynaxxxx
Może się przestraszyła? Albo wypadło jej coś poważnego, może ktoś umarł, jakieś problemy?

Gość acidentacurtine
Przestraszyła? Czego? Kogo? Mnie? Była mniej więcej z mojej "ligi" Wypadło coś poważnego? Może ale mało prawdopobobne. Nawet jakby to zaproponowała by inny termin. Czy ktoś umarł? Nie wiem, ale nawet jak to raczej by o tym powiedziała lub chociaż próbowała podtrzymać kontakt. Jakieś problemy? Tak! Coś wspominała ale nie chciała nic powiedzieć. Stopniowo co raz mniej odpisywała na moje wiadomości. Ale do tej pory nie wykasowała mnie z listy kontaktów.