Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arkis1988

objawy ciąży?

Polecane posty

Gość arkis1988

KOchałam się z partnerem w dni płodne. po 6 dniach po stusunku zaczelam odczuwac dziwne objawy. Obolale piersi, dziwna biała wydzielina z pochwy w dość duzych ilościach, wzdęcia i zmiany nastroju. Trwa to wsyztsko juz 5 dni, nieprzerwanie. Czy to moga byc prawdopodobne objawy ciazy? Z partnerem zawsze kocham sie bez zabezpieczenia, ale do wytrysku dochodzi na zewnątrz. proszę o opinie..

Gość arkis1988
Dodam ze jestem 2 tyg przed okresem, a nigdy wczesniej mnie piersi przed @ nie bolały.

tyle jest juz takich tematów ludzie!!! a google? nie idzie tam nic znaleść?? takich tematów tutaj jest 10 dziennie minimum

TO NA WCZESNIE NA OBJAWY CIAZY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość arkis1988
okey, dzieki za opinię

to nie tylko opinia ale prawda..tydzien po zaplodnieniu nastepuje zagniezdzenie zarodka wiec nie ma mozliwosci zeby miec objawy..pozatym bylas zabezpieczona wiec ciaza nie wchodzi w gre wiec po co masz sie schizowac?

sorki zle przeczytalam nie bylas zabezpieczona juz wiem..ale i tak to za wczesnie na objawy poczekaj do terminu spodziewanej miesiaczki i zrob testn :)

Gość a ja mam taką sytuację
może masz infekcję, stąd te upławy?

Gość arkis1988
na przykład dlatego,że nigdy nie miałam takich dolegliwości. Z tymi piersiami czy wydzieliną.. a czy tak na 100% bylam zabezpieczona, to nie wiem,bo jest coś takiego jak preejakulant.. Ponoc po kilku dniach piersi mogla bolec. Pytam sie wiec, czy może któras z kobiet tak miała. ale dzieki za Twoja opinię.

jaka infekcja?! przeciez bialy sluz po owulacji to normalna rzecz u wiekszosci kobiet. nie strasz jej wszystko jest w porzadku nie martw sie:) a jesli @ nie przyjdzie wykonaj test:)

kazdy cykl jest inny ! to ze wczesniej tak nie mialas nie znaczy ze juz tak nie bedzie! nie ma tak wczesnych objawow ciazy kazdy ginekolog poprostu by cie wysmial..

to tylko psychika skoro dziewczyna mysli ze moze byc w ciazy rzekome "objawy" zawsze znajdzie..

są, to że ty tak nie masz to nie znaczy że inne kobiety nie mają objawów o wiele wcześniej. nie wprowadzaj w błąd jak nie wiesz dostatecznie wiele w temacie

Gość a ja mam taką sytuację
emilia, czy ty wszystkie rozumy pozjadałaś?

Pytam,bo z pierwszych dwóch postów wynika,ze jesteś 11 dni po stosunku,a do okresu masz 14 dni jeszcze,a jednak twierdzisz,ze były to dni płodne.

Gość arkis1988
29. i fakt, zle napisalam, bo 2 tyg było do @ od wystapienia dolegliwości.. MOżliwe ze po tygodniu po stosunku mogą zaczac bolec piersi??

To na dniach powinnaś dostać okres,tak? Mnie bolały jak nigdy około 5 dni przed spodziewanym okresem,10 dni po stosunku.