Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Gdzie znajde odcinki z serialu Tredowata?

Polecane posty

No i jeszcze jedno w serialu zmienione zakonczenie. W ksiazce Stefcia umarla a w tej zrobila kariere aktorska, czy to jest dopisane zakonczenie tredowatej czy po prostu pomysl rezysera?

To jest to samo co w ksiązce Heleny Mniszkówny, tylko zakończenie inne. To gdzie znajde odcinki?

Do ósmego odcinka serial jest wierną adaptacją książki. Nawet dialogi bohaterów są wręcz identyczne. Natomiast ostatnie 5 odcinków to czysta fantazja reżysera, która stoi w całkowitej opozycji do pierwszej części, która, moim zdaniem jest naprawdę świetna. Ja także długo szukałam tego serialu, w końcu znalazłam. Niestety tylko na ,,chomikuj" i żeby pobrać odcinek trzeba wysłać sma. oto adres dla szczególnie zainteresowanych http://chomikuj.pl/madziorek05/Dokumenty/Filmy/Tr*c4*99dowata+-+serial+1999-2000 P.S: Co sądzicie o tym serialu i odtwórcach głównych ról? Mnie się bardzo podobał młody Tomasz Mandes w roli ordynata:) Naprawdę wymiata...

świetna obsada. Z tym że do 10 odcinka serial jest kopią książki a od 11 do 15 to już fantazja reżysera.

Gość gość
Na yt, dzisiaj zostały wstawione :)

Gość bordovy
Na YT są ale nie wszystkie... Ja znalazłem na next24.pl :)

Gość goteks
Szmira.tandeta. Jakieś osobne sceny a nie serial.Scenariusz tez szmira nad szmiry .