Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ms.egzotical

TABLETKI A BRAK ŚLUZU POMOCY!!!

Polecane posty

Gość ms.egzotical

Witam,mój kłopot polega na tym,że niezależnie od fazy cyklu mój śluz ciągle jest bardzo lepki,białawej barwy,a co najważniejsze jest go bardzo bardzo mało.Powoduje to dyskomfort w życiu seksualnym,bo mimo dłuższej gry wstępnej jego ilosc nie zwieksza sie i wykluczam,że to przez partnera. Biore od kilku miesięcy tabletki (Sylvie20).Sluz jest bezzapachowy i nie towarzyszy mu ani pieczenie ani swędzenie. Wizyte u ginekologa mam za 2 tygodnie a jestem zaniepokojona.Czym to moze byc spowodowane? Powinnam sie martwić?Pomóżcie

"Czym to moze byc spowodowane? " :o Tabletkami. Jeśli bierzesz tabletki to nie występują u Ciebie fazy cyklu. :o Tabletki to nie cukierki, może warto by było trochę o nich poczytać, o tym jak działają i również o tym jaki mają wpływ na śluz, ZANIM zaczniesz stosować... :o

Gość ms.egzotical
Widzisz tylko,że tabletki biorę kilka miesięcy(te) i wczesniej nie zauwazyłam takiego kłopotu,bynajmniej nie w takim stopniu. Przy każdym rodzaju tabletkach tak jest,nie orientujesz się? Przeszkadza mi to,ale zabezpieczać się też jakoś trzeba.Nie wiesz czy przy zmianie na np.zastrzyk lub plastry jest tak samo?Możesz coś poradzić?

Gość dziewczyna z zzzzz
zgadzam się z Perwersją. śluz ci się może zmienić nawet jesli zdarzyło ci się po kilku miesiącach stosowania tabletek. Tak samo w każdej chwili mogą ci się pojawić inne objawy. nie wszystkie muszą się pojawiać od razu. Co do twojego pytania o śluz przy tabletkach, to z tego co wiem to obecnie każde tabletki na rynku mają właściwość zagęszczania śluzu.