Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i<3sex

czy warto czekac z seksem?

Polecane posty

Gość i<3sex

CZY TO PRAWDA,ze wiekszosc facetow,jesli dostanie seks zbyt szybko(ale keidy to jest zbyt szybko) to przestaje szanowac kobiete i stwierdza,ze nie nadaje sie ona do powaznego zwiazku?Czy takie poglady dotycza tylko facetow myslacych stereotypami i ogolnie ograniczonych?:) jesli tak to ile czekac z seksem?mam ochote,ale moge sie powstrzymac,kwestia czy warto...zycie jest krotkie;-)

Gość i<3sex
upppp

warto poczekać i kokietować przez jakiś czas....dawać do zrozumienia , ze seks jest ok , ale nic w tym kierunku nie robić - wy kobiety to potraficie zagrać bez problemu....:P a jak facet będzie naciskał za mocno, to wiadomo o co gra....

Gość jhjhjhjkjkkl
tez sie ostatnio nad tym zastanawiam... mam chlopaka troszke mlodszego ode mnie i bardzo na mnie dziala... ale chyba jednak poczekam, bo nie chce sie potem czuc jak szmata. on jest prawiczekk, moze poczekac.

Gość kortoski
tak czy inaczej, jestes dziwko, łatwą suką. Czemu tak uważam? Bo jesli zadajesz takie pytanie to znaczy, że wczesniej puszczałaś sie z chłopakami na pierwszej randce czy tam po tygodniu chodzenia ze sobą. Moim zdaniem powinnaś robić tak jak dotychczas, wtedy partner pozna Cie jako prawdziwa osobe, a nie udajesz kogoś kim nie jesteś. Pozatym to nie uczciwe, jak dałaś komus na pierwszej randce, a terz ktoś inny musi czekac 5 miesiecy bo udajesz nie dziwke, którą ejdnak jesteś... :(

Gość jhjhjhjkjkkl
kartoski bezmozgi kretynie... ludzie się zmieniają, to ze kediys spala z chlopakiem mając np. 18 lat, to nie znaczy, że 10 lat poźniej zaczela sie szanowac i nie uprawia seksu