Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ło matko........

Kupiłby ktoś taki zestaw szmat za 200zł?:)

Polecane posty

Gość ło matko........

http://tablica.pl/oferta/zestaw-fajnych-ubran-22-sztuki-rozmiar-m-l-IDLJS1.html Jak w temacie...Tak siedzę sobie na allegro i tablicy, przeglądając "zestawy ubrań", ponieważ sama zrobiłam wczoraj porządek w szafie i mam ze 20 sztuk do wywalenia. Jednak są to w większości prawie nieużywane, a nawet z metkami rzeczy: GAP, Reserved, Public, Atmosphere, L.O.O.G, ONLY, FRODO!, do tego 3 torebki i tak sama się zastanawiam czy opłaca się to wystawić, czy zarobię chociaż te 100zł, czy w cholerę oddać do szmateksu?...A tu przeżyłam szok, patrząc na to co wystawiła ta pani. Mało tego, więcej tych szmat na tablicy.pl wystawiła, za podobną cenę. Przecież tego jej nikt nawet za 20zł nie kupi...No chyba, że ja mam tak spaczony gust:o

szmaty szmaty i jeszcze raz szmaty ja robie wymiany z moją koleżanką zawsze jestem zadowolona )

Gość yjyuiksdfsd
juz w lumpku lepsze widziałam rzeczy haha a te szmaty chce sprzedac za 200? jebnieta jakas 🖐️

Gość desztfa
ta pani chyba nie wie że skończyły się lata szalu na ciuchy i teraz byle co sie nie sprzeda obecnie żeby sprzedać to trzeba wystawić ładną rzecz, poządaną i jeszcze atrakcyjnie cenowo masz rację że szmaty za kupe kasy , nonsens

Gość ło matko........
hehehe, czyli jednak podzielacie moje zdanie;) Ma prawo sprzedawać co chce, ale z ceną to pierdyknęła nieźle;)