Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sysia103

Jakie macie marzenia?

Polecane posty

Gość sysia103

Uważacie że każde marzenie można spełnić?

Gość Fakelife
Nie.moje marzenia nigdy sie nie spelnia.nigdy nie bede z osoba ktora kocham ponad zycie.nigdy nie bede tulic mojej coreczki do snu,nie bede jej nosic pod sercem.nie bede nigdy kochana przez nikogo.nic sie nie uda

Gość cghjgcj
Moje marzenie - pozbycie sie zazdrości. Nie realne do zrealizowania

Gość OddzielonaOdRzeczywistosci
Ja najbardziej pragnę by mnie niespodziewanie przejechał jakis tir, albo żebym zapadła na jakąś chorobę i zdechła... w końcu! Jestem tchórzem, nie potrafię popełnić samobójstwa :O

Gość maturks4
Marzę o tym, żeby na kafeterii chociaż 50 % ludzi było normalnych. Niestety, wiem, że to nierealne

Gość takie moje zdanie----
zeby byc bardziej atrakcyjna dla facetow i miec wiecej pewnosci siebie w kontaktach z ludzmi :) a szczegolnie zeby moj wybranek wreszcie mnie zaprosil na randke !!!

Gość Twoj nowy Nikon
Zdowe dzieci i nie nie zabardzo naganne

Gość niezła praca za przynajmniej
5-6 tysięcy miesięcznie,małżeństwo z kobietą,prawie idealną dla mnie z uwagi na wygląd i charakter,światopogląd,i taką samą lub nawet lepszą opinię o mnie,oraz w miarę normalne dzieci,które sprawnie i skutecznie znajdą się w rzeczywistości takiej jaka będzie,bez zadręczania siebie i innych

Gość zawsze o krok
zawsze o krok

Gość załamananaamen
moje marzenia: mieć miliona, by móc go pomnożyć piękna czysta gładka cera długie nogi duuuża kochająca się rodzina wspaniałe dzieci oraz wymarzony mąż

Gość tylko jedno
urosnąc te 5 cm...

Gość zebym znalazła człowieka,
który będzie moją połówką,któremu będę mogła o wszystkim powiedzieć i zeby mi się udało w końcu zgubić te kilka kg,i odłożyć sporą sumkę pienięzy,spłacić kredyt do końca i wyjechać za granicę. Z synkiem moim i z tym facetem moim rzecz jasna.

Moje marzenie to uwolnienie sie od nalogu jedzenia i bycie szcześliwą, szczupła, atrakcyjną kobietą, która w siebie WIERZY. Wszystko inne przyjdzie potem. Chcialabym w siebie uwierzyc i siebie pokochac z całego serca, zamiast siebie nienawidzić. Wiem, że to jest możliwe, ale nie wierze, że może sie udac.

Piesza wędrówka dookoła Europy - do zrealizowania za kilka lat. Najpierw okrążę Polskę :P