Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gimbusowe kobiety

Co myślicie o kobietach które ubierają się jak dzieci/nastolatki ?

Polecane posty

Gość gimbusowe kobiety

mam taką osobe w otoczeniu ktora odmladza sie ubraniami , makijazem i slownictwem... Co o tym myslicie? Dzidzia piernik jak katarzyna skrzynecka ?

Gość k jak to co
że są pojebane

Gość Wiedźmak Plugawiec
Wyglądają żałośnie.

Gość moje zdanie takie jest
kobiety niedorozwinięte

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałka
"Co myślicie o kobietach które ubierają się jak dzieci/nastolatki ?" tzn.??? K.Skrzynecka wg.autorki tak sie ubiera?Nie zauwazylam tego......ok.tylko z 3 razy taki ubior zauwazylam.....ale wg.Ciebie jak ubiera aie KOBIETA - NASTOLATKA??!!!

Gość marianaaaaa
Myslimy, ze sa smieszne. Skrzynecka takze jest smieszna z tym swoim slownictwem i byciem taka przeslodzona i milutka. Mysle tez, ze takie kobiety cos sobie probuja zrekompensowac infantylnymi gadzetami i stylem.

Gość ja tam skrzyneckiej nie lubie
ale czy jest taka infantylna i się tak ubiera ?

Gość marianaaaaa
Nie ubiera sie infantylnie, ale tak sie wypowiada, jak taka dzidzia-piernik, niby taka slodziutka, zdrabnia wyrazy, moduluje glos, robi minki jak mala dziewczynka - to jest dosc irytujace bo to dorosla kobieta jest.

Gość ey yeye ueuue
O Skrzyneckiej pisała jedna plotkarska gazetka, nie pamiętam ktora. Tam została nazwana ''dzidzią piernik'' wlasnie za zachowanie ,slownictwo i sukienke ktorą miala podczas jednego programu. Zjechali ją tez na pudelku. Co mysle o takich kobietach? Nie przeszkadzają mi ,kazdy chyba ubiera sie w to co chce prawda? Szkoda tylko ,ze najblizsze otoczenie boi sie ppowiedziec im prawdy ,ze przesadzają. Efekt czesto jest tragiczny. Na moim osiedlu mieszka taka kobieta , po 60stce na oko ,nogi ma super ale reszta? te jej miny ,dziecinny głos , kolorowe ciuszki jak dla 15 latki w polączeniu z pomarszczonymi dłońmi i szją wyglądaja okropnie.

Gość może to taka maniera
są żałosne , mnie denerwuje jak stare baby kreują się na dziewczynki podlotki sikoreczki :P nie wiem czy to jakaś moda czy subkultura albo próba za wszelką cenę aby czas zatrzymać :( Skrzynecka co prawda jeszcze nie przoduje ale są gorsze egzemplarze