Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żana98

Od stersu do choroby?

Polecane posty

Gość żana98

Mam 13 lat, przeżyłam więcej niż niejedna 40letnia kobieta. W ciągu dwóch lat przeżyłam 4 zgony moich najbliższych - samobójstwo, wujek, tata, wujek, w tym dodatku wypadki w którym dzięki bogu przeżył mój kuzyn i rak babci i wiele wiele więcej. Często robi mi się duszno, zatykają mi się uszy, kołuje się mi w głowie i słyszę tylko pisk, co uznawane jest za wynik stresu. Teraz cały czas kuje mnie brzuch, byłam miesiąc temu z tym w szpitalu, lecz lekarz oznajmił, że nic, że prawdopodobnie stres. Dreszcze, cały czas mnie boli głowa, a gorączka maksymalna to 36.0, zawsze są mniejsze. Zazwyczaj mam 35.4 stopni gorączki, raz się zdarzyło że miałam 34.6stopnia. Naprawdę źle się czuje, nie wiem co mam robić. W ogóle wie ktoś czym są takie objawy?

Gość emu i po klopocie
kurwa 13nastka i juz mysli ze zycie poznała , jak bedziesz zapierdalac i szukac pracy zeby ci dzieci z glodu nie zdechly to poznasz co to stres, a teraz wklej mroczną fotkę na nk z napisem zycie mnie przeroslo i chuj

Gość raanyy
wpędzasz się w nerwicę. tzn., nie ty sama się wpędzasz, a przykre koleje losu wokół ciebie. postaraj się znaleźć więcej radości w życiu, nie denerwować się dodatkowo sprawami "doczesnymi", typu szkoła, znajdź jakieś hobby, najlepiej zacznij uprawiać jakiś sport, żeby wyładować emocje, poczytaj książki, dobry i przystępnie napisane są książki wojciecha eichelbergera. dasz radę, pozdrawiam :)

Gość raanyy
a sfrustrowanym nieudacznikom życiowym jak "emu" coś tam, z góry dziękujemy właśnie dlatego trzeba dbać o siebie już od dzieciństwa, żeby później wyładowywanie się na forach nie było jedynym sposobem na poprawę humoru, żal :O

Gość żana98
EMU I po kłopocie. Boże, myślisz że ja jestem jakąś tępą idiotką, która się żali i zdjęcie na nk? Słuchaj, mi chodzi tylko o zdrowie. Ja mam tylko trzynaście lat, a wszystko tak na prawdę odbija się na mnie i pani powinna się wstydzić tego co napisała, bo to jest poniżej normy krytycznej.

Jak na mój gust za dobra interpunkcja i składnią jak na 13-latke, za to "gorączka 35,4" wygląda na silenie się na "niedouczenie". :o Jednym zdaniem - prowokacja.