Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orka90

proszę o pomoc w krępującej sprawie

Polecane posty

Gość orka90

może i nie najlepsze miejsce na poruszanie takiego tematu, ale może akurat któraś z Was będzie mogła mi pomóc. Chodzi o moje dziwne problemy zdrowotne. Od ok 3 tyg mam biegunkę, do ubikacji chodzę ok. 2-4 razy na dzień (początkowo myślałam, że to przez zmianę diety, ale to już na 100% wyeliminowałam), czasem zdarzają się chwilowe, ale dość ostre i przenikliwe bóle brzucha, do tego bardzo częste i niestety głośne i dziwne bulgotanie w brzuchu... czy wiecie może co może być przyczyną, lub czego są to objawy? Oczywiście wybieram się do lekarza, ale będę mogła iść dopiero za kilka dni. Piszę, ponieważ zaczynam się stresować, bo moja mama choruje na chorobę crohna i boję się, że to może być to samo... :(

Gość annia.....................
Z trzustką wszystko OK??????

Gość orka90
chyba tak, nie wiem, nie badałam się, mam 22 lata i do tej pory nigdy mi nic nie było, nie chorowałam, okaz zdrowia można by powiedzieć. zapomnialam jeszcze dopisać, że ciągle czuję nieprzyjemny smak w ustach, mycie zębów pomaga tylko na chwile...

Gość orka90
nie jest to zbyt optymistyczny scenariusz :((

Gość luna_31
Grzybica albo pasozyty jest bardziej relane niż choroba leśniewskiego.

Gość Leon_ Zawodowiec
Coraz więcej osób choruje na to ? Zła diagnoza. Najwiecej ludzi choruje na grzybicę a robale ma 97% z nas. Objawy są identyczne jak w chorbie jelita nadwarazliwego czy chorobie leśniewskiego.

Gość orka90
może niepotrzebnie zasugerowałam tą chorobę...