Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KUBA0001

Nerwoból?

Polecane posty

Gość KUBA0001

Witam wszystkich, od wczoraj nękają mnie bóle brzucha - dokładnie ból brzucha w dolnej części brzucha po prawej stronie. Rok temu miałem podobną sytuacje po zrobieniu wszystkich badań okazało się, że jest to na tle nerwowym. Fakt, mój tryb życia jest stresujący. Proszę powiedzcie mi czy może być własnie to "nerwoból" czy też coś innego związanego z tym samym miejscu.

Gość KUBA0001
Normalnie posiłki, nie ograniczam się jeżeli chodzi o jedzenie rzeczy tłustych. Nie jadam chipsów, nie pije napoi gazowanych(kolorowych).

Gość KUBA0001
Tak.

Ja myślę że masz pasozyty najnormalniej w świecie. Większość ludzie je ma nie zdając sobie z tego sparwy. Za chwilkę ktoś wyskoczy że wszystkim wciska się grzybicę albo robaki ale trudno tego nie robić jak większość ludzi ma tego objawy. Poczytaj o tym.

Gość luna_31
Tylko nie daj się nabrać na te tabletki paraprotex, ocean itd bo to tylko interes i naciggaja ludzi na tabeltki za wilkie pieniadze. Zeby wytepic roabla wystarczy nalewka z czrengo orzecha, czosnek w duzych ilosciach, ceblua i inne cebulowe warzywka. Cukier w odstawke, nbaiał, i biała maka. zobaczysz ze jak wdrozysz to w zycie to bol ustapi. http://www.noni.com.pl/lamblioza.html

Gość Leon_ Zawodowiec
autor uciekł bo myslał ze robaki to tylko w glebie, a one tak blisko :D

Gość KUBA0001
jestem jestem tylko czytam to co mi napisaliście :) i szczerze nie wiem co myśleć

Ciężko jest przebrnąć przez takie informacje jak wcześniej nie miało się zielonego pojęcia o tym. Warto o tym poczytać, bo jest to coś co nas dotyczy w bardzo duzym stopniu.Lekarz Ci o tym powie, no chyba że będziesz nalegał. Gdyby lekarze chcieli leczyć wszytskich pod katem pasozytów to przemysł farmaceutyczny poszedł by z trobami.

Gość KUBA0001
Czyli możliwe, że mogą być to pasożyty, grzyby itp tak? Wersji o nerwobólu sie nie trzymać tak? Jutro chciałbym przejść sie na badanie krwi, morfologia, alat aspat bilurubina, rozmaz oraz OB.

Skoro idziesz na badanie krwi to powinno wyjść coś nie tak, ale też nie zawsze tak jest. Podpytaj lekarza o pasożyty. Jak nie będzie zbyt rozmowny w tym temacie to poczytaj o tym. Ten test który ktoś ci wkleił zrób sobie zaraz z rana przed myciem zębów i przed posiłkiem a będziesz miał jasny obraz czy masz grzybka czy nie. Poczytaj jakie objawy dają pasożyty, może jeszcze coś ci dokucza a nie powiazujesz tego z tym bólem brzucha. Nie wiem masz może chore zatoki, bóle pleców, głowy, zmienne nastroje, jesteś czesto podenerwowany, czesto ci się odbija, masz wzdecia gazy, zaparcia lub biegunki itd td