Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlueIvy

Zdrowa dieta

Polecane posty

Gość BlueIvy

Witajcie, od jutra (20.02.12r.) zaczynam zdrową dietę, ponieważ ostatnio przesadziłam ze słodyczami i przytyłam 5kg. Chcę całkowicie wykluczyć słodycze oraz słodkie napoje. Jeśli chcecie się przyłączyć, zapraszam do codziennych wpisów w tym wątku. Pozdrawiam!

Gość nomi9090
czesc sama tez zalozyłam podobny temat i tez Cie zapraszam a tez zaczynam od jutra:) zdrowa dieta i cwiczenia , warto wytrwac ale ja bardzo potrzebuje wsparcia, bo gubią mnie słodycze ;/

Gość s.o.s
no ja słodyczy nie jem, a jednak nie chudnę

Gość nomi9090
bo moze jesz za duzo kcal ? Moim zdaniem najlepiej jesc 5 małych posilkow zeby rozkrecic na maksa metabolizm i cwiczyc , Posilki powinny byc zdrowe i zeby w kazdym bylo białko .. ja tak jem tylko jem tez slodycze i dlatego moja waga stoi ;//

Gość BlueIvy
Ja już nigdy w życiu nie tknę parówek po tym jak dowiedziałam się, że są robione m.in. ze świńskich ryjów i kurzych pazurów!! a żelki są z żelatyny, a żelatyna wydobywana jest ze zwierzęcych kości. fujjj..

Gość BlueIvy
@nomi9090 właśnie chcę zacząć taką dietę o której piszesz. Jestem już po głodówkach itd. ale nic nie pomogło, wręcz po nich przytyłam. Od jutra zamierzam to zmienić zmienić nawyki i jestem zapisana już na basen z koleżanką :DD

Gość nomi9090
tez jestem po takich głodowkowych dietach!! i pol roku po ostatniej dochodzilam do siebie!! wyglądałam strasznie ! i przytyłam 10 kg ale wlosy mialam okropne suchą skóre masakra i tak szybko doszłam do siebie . Ja jestem zapisana na siłownie tzn chodzę od pazdziernika bo lubie cwiczyc tak 3 razy w tyg i w domu na rowerku tez czasem jezdze :) Tylko musze przypilnowac diety Wspierajmy się tutaj a damy rade bo razem razniej !! Ja poki co waze 62kg i mam 169 daze do wagi tak 55kg

Gość BlueIvy
Ja mam 164 cm i 50kg wagi!! a niedawno było 45 :// muszę zrzucić 10 kg!

Gość nomi9090
szczupła jestes tez jeszcze rok temu wazylam 52 :/ ale wyglądałam strasznie kosci i zebra bylo mi widac najlepiej jak mam 55/ 57 napewno damy rade !!!Ja jestem zmotywowana trzeba się podnosic i probowac!!

Blueivy cos ty wrzucila? To ma kogokolwiek zmobilizowac? ta biedna mloda dziewczyna tak strasznie schudla na kosciotrupa z powodu jakis idiotow ktorzy nazwali ja grubasem a miala ladna figure. Podpisujesz sie pod zdaniem tych idiotow wrzucajac tego linka! http://weheartit.com/entry/23356089

Gość BlueIvy
sorry, ale ja tak strasznie chciałabym mieć takie szczupłe nogi (z tego co czytałam to wynajęła sobie prywatnego trenera by zrzucić 8kg bo trochę jej przybyło) macie jakieś ćwiczenia czy coś na nogi bo mam strasznie grube uda i obwisłe wewnątrz uda czy jak to tam się nazywa

Gość nomi9090
na nogi dobry jest rower , bieganie lub szybkie marsze i rozciąganie :)

Hehehe... Od 20 lat systematycznie jeżdżę na rowerze, czasami biegalam (do 10km /3 x na tydzień) obecnie chodzę do pracy pieszo dla minimum kondycji - 5km w jedna stronę, a więc 50km marszu na tydzień minimum a w udzie mam ponad 60cm :D Dla smuklych ud sport to właśnie zabójstwo :D nie dość, że warstewka tłuszczu, to jeszcze mięśnie pod spodem :D. No chyba że gimnastyka - gimnastyka (np szpagat) dobrze rozciąga mięśnie i nogi wyglądają na szczuplejsze. Jeżeli już to ćwiczenia na mięśnie pośladków żeby były jedrne i nie wisiały :P. A jak chcecie być chude, to tym bardziej, żeby wam "plaskodupie" nie groziło :P :D

Gość BlueIvy
A znacie jakieś przepisy na zdrowy, niskokaloryczny obiadek, z podstawowych produktów, ponieważ dopiero jutro wybieram się na zakupy i nie wiem co zrobić sobie na obiad bo w lodówce za wiele nie ma.

Gość nomi9090
to zalezy co masz napisz co masz w lodowce , bo np dla mnie podstawowe skladniki to ryz i warzywa u mnie juz kazdy sie tak zywi ;D no i do tej pory słodycze ale juz koniec!! Co do sportu to zeby uriosły mięsnie trzeba cwiczyc długo i siłowo do tego odpowiednia duza ilosc białka i dodatni bilans a ja nie pisze o sprincie tylko o wolnym biegu!! Nie bójcie się sportu nozki się ładnie wymodelują !!!!!!! Najwazniejsza dieta

Gość BlueIvy
Właśnie znalazłam ciekawy przepis na kotleciki ryżowe :D Ok, trzymam za was kciuki do jutra :*