Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nina23lata

mój nałóg mnie wykończy HELP

Polecane posty

Gość Nina23lata

to co napisze nie jest śmieszne i proszę nie wyśmiewajcie mnie .A więc jestem zakupoholiczką , nie mogę przestać kupować jak wchodzę do sklepów to muszę kupować i to masę rzeczy szczególnie buty , torebki i biżuterię ja robię takie rzeczy że się już w głowie nie mieszczą wstyd pisać , to wszystko mnie przerasta i wykańcza ostatnio miałam 15 tys długu na szczęście wszystko spłaciłam będę tu szczera bo chcę żeby mi ktoś pomógł to sięgnęło już tego że sypiam z facetami za kasę bo nie wyrabiam mam mieszkanie 2 pokojowe z czego jak by dobrze popatrzyć to moje rzeczy zajęły by cały tylko są pochowane po szafkach i gdzie się tylko da

Gość teraz niech Twoim
hobby będzie sprzedaż tego na allegro i obserwowanie Twoich aukcji, a następnie za odzyskane pieniądze wyposażysz dziecko/dzieci, które dobrze, abyś już teraz miała. Brak Ci celu w życiu, a takim pięknym, w sumie to dla niektórych jedynym, są dzieci. Tak ten świat został skonstruowany, że żyjemy po to, aby żyć i jak się głębiej nad tym zastanawiasz, to okazuje się, ze tego sensu nie ma, ale jak się urodzą dzieci, to ten sens jest w dzieciach. a jak nie chcesz rodzić dzieci to zaadoptuj lub pochodź do domów dziecka i zajmij się tymi porzuconymi, odrzuconymi dziećmi. Znajdź sobie partnera, a jak nie możesz, a uczucie trzeba komuś dać, bo to chemia, biologia, to ofiaruj swoje uczucia tym dzieciom. Powodzenia!

Gość teraz niech Twoim
Zobaczysz, że radość jakiegoś dziecka/jakichś dzieci da radość i Tobie. Powodzenia!!!

Gość dsssssssssssssss
jak masz coś, czego już nie chcesz to możesz mi dać

Masz ochote pogadac tutaj tylko, czy tez chcesz pogadac normalnie? Jesli tak, prosze o jakis kontakt - moze byc mail.

Gość hejhooho.
teraz niech Twoim - jakas pojebana jestes masakra, won z tego forum robic bachory s z m a t o, albo pucuj fiuta twojemu staremu

Gość wlair baldorf
Zacznij sprzedawać na allegro. To często fajniejsze niż kupowanie. Za zarobione pieniądze zapisz się na jakiś kurs albo wyjedź daleko, zrób coś, co pomoże ci zmienić nastawienie albo zajmie czas. Powodzenia!