Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aitenka

problem z seksem

Polecane posty

Gość aitenka

mam 20 lat od 2 lat jestem z facetem, on jest prawiczkiem ja dziewica juz kilka raz probowalismy uprawiac seks ale nic z tego, kiedy on tylko czubkiem wchodzi we mnie juz mnie bardzo boli i nie potrafie sie przelamac, ginekolog poradzil bym wypila troche alkoholu dla rozluznienia ale niestety to nie pomaga CO ROBIC?!! miala ktoras podobny problem?

Gość alkdscjkq
za malo alkoholu:P

Gość aitenka
w walentynki niezle sie wstawilam i mimo tego nic znowu mnie tak bolalao ze nie moglam

Gość alkdscjkq
widocznie jestes za bardzo spieta,moze nie jestes jeszcze gotowa....jesli rozmawialas z ginekologiem i wg niego z twoja pochwa wszystko ok,to przyczyna tkwi w psychice

Gość aitenka
tez tak mysle moze powinnam pojsc do seksuologa? nie wiem naprawde chce sie kochac z nim czuje to to wlasnie ten ale nie potrafie :(

Gość alkdscjkq
wstrzymaj sie z seksuologiem.Masz dopiero 20 lat.Nie martw sie na pewno nadejdzie taki dzien,ze poczujesz sie gotowa...

Gość srutututuuuuuuuuuuuu
Musisz być w pozycji lezącej na plecach, najlepiej jakąś poduszke pod pupe żeby nie podrażnił górnej częsci błony dziewiczej, ponieważ jest blisko cewka moczowa będzie bardziej boleć i dłużej się goić. Musisz naciągnąć jak najbardziej sie da błonę, przyciągając kolana do klatki piersiowej i rozszerzyć je. Wtedy nie powinna się tak rozciągać i szybciej zostanie przerwana, w tym krótszy okres bólu ;)

ja już wcześniej pisałam odpowiedź, ale ktoś usunął tamten temat. co prawda robiłam to tylko z dildo, ale wiedziałam jak to jest to i podpowiadałam. pisałam ci też o maści znieczulającej i nacięciu chirurgicznym błony, kiedy jest ona zbyt gruba. nie wiem czy czytałaś

Gość aitenka
niedoświadczona tak czytalam dzieki poszukam tej masci

jest to maść z lidokainą. wiele kobiet już o niej pisało. podobno pomaga i dobrze znieczula. co prawda niektóre tutaj wyzywają jak się o tym pisze, że po co to itd., ale one nie rozumieją, że każdą boli inaczej ;)

Gość aitenka
zobaczymy moze sie uda dzieki za rade!!