Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tratoria romantica

brak minetki

Polecane posty

Gość tratoria romantica

witam wszystkich chciałam poradzić się Was w sytuacji, w której w seksie w związku brakuje minetki. jesteśmy parą od ponad pół roku, kochamy się i dogadujemy bardzo dobrze, jednak kiedy się kochamy tego porozumienia zaczyna brakować. widzę, że mój chłopak bardzo mnie pożąda i to na każdym kroku, kiedy próbuje dotykać mnie przy każdej możliwej okazji, a także kiedy ubiera w słowa swoje uwielbienie do mnie. bardzo chętnie pieści mnie, wykonując palcówki, jednak nigdy nie zaspokaja mnie oralnie. bardzo mi tego brakuje, ponieważ to wspaniała przyjemność, czego chyba nikomu nie muszę tłumaczyć :) ja bez najmniejszych oporów, a wręcz chętnie zajmuję się nim w ten sposób. sprawia mi to przyjemność i nie zamierzam brać go na wstrzymanie, nie robiąc mu tego, dopóki on nie zacznie się tak zajmować mną, bo to bez sensu. jak mogę zachęcić go do tego, żeby chciał pieścić mnie oralnie? bardzo proszę o jakieś podpowiedzi! jestem młodą dziewczyną, dbam o higienę, dokładnie się depiluję, mam normalną budowę, nie ma we mnie nic odrzucającego. dodam, że otwarta rozmowa stanowi dla mnie swojego rodzaju barierę, ponieważ jestem wstydliwa i jezeli chodzi o te sprawy, dużo łatwiej przychodzi mi działać, niż mówić.

Gość different***
Różnie bywa,czasami jest tak,że jest minetka a nie ma lodzika,bo kobieta nie chce,więc z czasem może się przełamie.

Gość tratoria romantica
tyle, że nie jestem jego pierwszą, ani drugą partnerką. ma spore doświadczenie w tych sprawach. nie wiem, czy to kwestia "przełamania" :(

Gość jovitaa
niektórzy faceci nie lubią tego robić i już a zmuszanie partnera do czegokolwiek mija się z celem. Chyba nie chcesz żeby zaczął myśleć o sobie jako o kochanku niedoskonałym bo Ty nie potrafisz zaakceptować, zrozumieć jego preferencji?

Gość tratoria romantica
no jasne, że nie :) chodzi jednak oto, że to jedyny sposób, w jaki potrafię dojśc. orgazm pochwowy to dla mnie kosmos i palcówka, czy stosunek nie niosą za sobą przejmności. także jedynym profitem, jaki mam z seksu, to bliskośc, a nie przyjemność.

Gość Nie akceptuje cię w pełni
Nie mogłabym być z facetem, który nie robi minetki, bo źle bym się czuła z tym, że facet nie chce mi sprawić przyjemności. A u ciebie to tym bardziej skoro tylko przy minetce dochodzisz.

Gość Nie akceptuje cię w pełni
Weź mu się wprost zapytaj co jest nie tak, że nie chce tego robić i powiedz, że tego potrzebujesz, bo może on myśli, że nie jest ci to potrzebne jak jeszcze z nim nie rozmawiałaś o tym.

Gość different***
Nie każdy lubi sex oralny,nie ma to nic wspólnego z akceptacją,zobacz ile procent kobiet nie lubi seksu oralnego,również jest wielu facetów którym sex oralne nie odpowiada(w sensie wykonywanie jego)

Gość WujekDobraRadaxD
No cóż wydaje mi się że nie ma na to innego sposobu jak rozmowa.Porozmawiaj z nim delikatnie kiedy bedziecie sami.Najlepiej nie mów do niego wprost ale powiedz mu np. w łóżku coś w stylu "Marzę o tym by ktoś ...." ;) I zaczekaj na jego reakcję.Może o tym nie myśli,może ma złe wspomnienia a może po prostu ma to tego jakiś wstręt i nic już nie wskurasz.Dla przykładu moja dziewczyna brzydzi się męskich stóp.Nie tylko moich które przecież nie są jakieś straszne.Są normalne.Często na basenie kiedy widzi stopy jakiegoś faceta już widzę jej reakcję ;D

Gość tratoria romantica
echhh :(

Gość different***
Ale co ehhh?

Gość rozmowa rozmowa rozmowa
mam jakotakie doswiadczenie i powiem Ci ze czesto faceci po prostu nie wiedza ze kobieta nie odczuwa przyjemnosci. Ja pare razy w zyciu musiałam powiedziec wprost facetowi ze nie miałam orgazmu a wtedy wielce zdziwieni, zabierali sie od razu do roboty. Nie ma sie co meczyc, napewno mu zalezy na Twojej przyjemnosci. Zastanow sie czy nie dałas mu do zrozumienia ze tego nie lubisz? bo tez kiedys miałam tak ze pare razy zaboniłam facetowi schodzic w dół, po prostu nie czułam sie super swiezo i on przestał mi to robic, myslał ze nie lubie. Z facetami trzeba walic prosto z mostu- niestety