Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytającaaaaa

CO POWIECIE O SOLARIUM- PLATINIUM ...???

Polecane posty

Gość pytającaaaaa

MNIE ciekawi jeden podpunkt ich regulaminu ... 16. Seans opalania do 5 minut włącznie kosztuje zawsze 10zł. nie rozumiem ?:O ceny niby po 90 gr, złotówce.. a tu wychodzi ze do 5 minuit to zawsze dziesięc złotych.. .????

Gość pytającaaaaa
up up podbijam

Gość jguioji
naprawdę nie rozumiesz? :O

Gość pytającaaaaa
NIE

Gość pytającaaaaa
NIE ROZUMIEM ze względu na to, że do 5 minut i 5 włącznia kosztuje 10 zł a poytem juz wg cennika :O jak to mozliwe jak tam minuty maja po 90 gr nawet :O

Gość oparzona
Bardzo odradzam korzystania z usług Solarium Platinium, którym właścicielem jest pan Bartosz Gibała! Pierwszy raz korzystałam z tego typu opalania i na pewno ostatni! Spotkałam się z nieprofesjonalną obsługą, nie zostały mi wyjaśnione zasady korzystania ze sztucznego opalania, w wyniku czego doznałam bardzo poważnego oparzenia skóry! Na moim ciele pojawiły się duże bolące pęcherze z białą ropiejącą wydzieliną w środku! Niezbędna była wizyta w szpitalu.Jak wcześniej napisałam to był mój pierwszy raz korzystania z tego typu usług,a pani na recepcji,która miała odpowiedzieć na nurtujące mnie pytania po prostu mnie brzydko mówiąc olała. Mimo moich zażaleń do kierownictwa dostałam odpowiedź negatywną, w sensie,że to wszystko jest moją winą i że nie mam żadnych praw ani głosu w tej sprawie.