Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laquaaa

czy kobieta przy kości może być atrakcyjna ?

Polecane posty

Gość laquaaa

przecież nie wszystkie kobiety są otyłe z pochłaniania wszystkiego co mają koło siebie ... więc na dobrą sprawę, to nie jest ich wina.

Gość 5978890
w pewnych granicach może

Gość laquaaa
a jakie są te granice ? co innego prócz figury może wzbudzić zainteresowanie mężczyzny takową kobietą ?

Gość Tereska1234
Tak może jak ma ładną twarz i ciekawą osobowość

Gość regfdrfes
a czyz adele nie jest piekna?

Gość JUHYGTFRDE
MATKA STIFLERA;) ALBO GRYCANKA-ALE MATKA,NIE CORKI!:)

Gość laquaaa
jest piękna, ma śliczne oczy i niebiański głos

Gość JUHYGTFRDE
ADELE MA LADNA TWARZ ALE NIE SEXY....:(

Gość JUHYGTFRDE
POZA TYM DLA MNIE ATRAKCYJNA KOBIETA PRZY KOSCI TO TAKA KTORA MA ZAZNACZONA TALIE I BIUST....JAKIES PROPORCJE... A ADELE MA STANOWCZO ZA DUZA PUPE....

FACECI W TYCH CZASACH PATRZA TYLKO NA WIESZAKI MOIM ZDANIEM , JA SIE NIE MOGE WYPOWIADAC BO ZARAZ LUKAJA NA MOJE ZDJECIE I WYZYWAJA MNIE OD TLUSTYCH SWIN HEHEHE MIMO IZ TAKOWA NIE JESTEM MAM KILKA ZBEDNYCH KILO PO CIAZY ALE BEZ PRZESADY .... DOBRZEZ E W POLSCE NIE MIESZKAM BO TAM SAMI EGOISCI

Gość bardzo moze
ale musi miec to cos....nie kazda to ma musi o siebie dbac,fryzura,zadbane dlonie,jakis make up no i dobierac ubrania odpowiednio do siebie,trzeba okreslic swoj typ urody czy jablko czy gruszka i nie patrzec na mode,tylko jak sie w czym wyglada dodatki-bizuteria,torebki i jest git:P

Gość laquaaa
ale przeważnie faceci na wstępie 'odrzucają' taką osobę. tak więc, jak pewnie część się domyśla, mam ten problem. kilka lat temu miałam operację ginekologiczną. miałam wtedy zaledwie 13 lat. dostałam silne tabletki hormonalne i od tamtej pory zmagam się z tym 'problemem'. próbowałam wiele razy zrzucić kilogramy, głodząc się, ale gdy tylko zaczęłam jeść normalnie wszystko wracało. uznałam, że nie o to chodzi. nie chcę mieć problemów zdrowotnych. dużo osób mówi mi, że mam śliczną twarz, piękne oczy, ale wiele razy zauważyłam, że moja tusza jest swojego rodzaju problemem.

Gość bardzo moze
ee tam,zawsze bylam puszysta i milam powodzenie i wielu kumpli :P poza tym minelo sporo lat,kolezanki sie sypnęły a ja sie nie zmieniam tak bardzo,buzia okrągla zmar nie ma i mnie czesto podrywają sporo mlodsi faceci. ale dodam ..nie korzystam z tego:)

Gość laquaaa
ale ja strasznie chciałabym to w sobie zmienić ... ale nie wiem jak

Gość bo to jest w TOBIE
jak stalam sie dojrzala to cos sie zmienilo bylam mlodsza to nie dawlam szansy facetom bo uwazalam ze nie zasluguje bo jestem gruba,a oni sie krepowali,obawiali,ze ich pogonie,o zawsze mialam ciety jezyk i bylam dosc,,,rozgarnieta, potem mi o tym opowiadali juz jako moi kumple.. własnie czep sie tego i mysl o tym,mam piekne oczy twarz niech emanuje z ciebie zadowolenie,masz taką piekną buzie i oczy:)! podkreslaj to,ubieraj sie fajnie badz otwarta i nie marudz:P

Gość laquaaa
a jak przełamać się przed wstydem pójścia z kimś do łóżka ?

Gość mnie odchudziły wrzody
ale tego nie polecam,no i przytylam jednak,ale mam zamiar choc z 2 kg zrzucic co do odchudzania wiec...zadnych głodówek,organizm fakt ...podda sie temu.ale podczas głodówki spowalnia sie maetabolizm bo sie nastawia ze jest kryzys i nie ma tyle food co zwykle wiec...jak zaczynasz jesc,,,,to wtedy wszyskto kumuluje,bo była bida,,,wiec trzeba wszystko teraz zakamuflowac na kolejne ciezkie czasy jedzenie regularne,co 2-3h ,i trzeba tego przestrzegac,na poczatek to co zwykle jesz a moze do tego porcje jak w diecie garciowej ,sciszkasz dlon i jaka garstka taka ilosc jedzenia albo ok 250gr i to na 5 posilków podziel no i ruch,ja nie lubie nc uprawiac,jezdze na rowerze,i chodze,ok 6km dziennie wracam z pracy bywa ze pocwicze ale z 15 min i to da jak nic 2 kg w mc,i to jest optymalne,kiedys nie chcialam tego sluchac i robisz palan chce nie schudnac 10 kg! na poczatek 2-3kg,male kroki poza tym jak bedziesz marudzic,właczy sie chandra,,,i siegasz po food błedne koło

LAGUUUA uwierz mi mi bylo bardzo ciezko jak poznalam mojego narzeczonego jestemy ponad 3 lata ze soba kurde nie moglam sie przelamac i tak cyba z rok seks po ciemku po seksi sie ubieralam tak zeby mnie nie widzial on mi mowil ze mam przesttac sie tak zachowywac ale ja dalej swoje mija 3 rok i juz jest ok w koncu widzisz ze facet kocha cie taka jaka jestes i nie komentuje twojego wygladu i zaczynasz byc bardziej smiala :D

Gość haaaaaaaaaaaa :)
ale uwierz mi jak tylko zasygnalizujesz ze tego chcesz to chetnych bedzie na kopy:P a jesli masz z tym problem,to musisz sie zakochac,jak sie kocha...to sie ludzie akceputją no i kochają kazdy cm ciała swojego partnera:)

ja sie nie wsydzilam faceta,kochalam sie nawet w dzien,i bylo bosko:)

Gość oczywiście, że może!
Dbaj o swoje ciało - peelingi, balsamy, uprawiaj też jakiś sport - może nie schudniesz, ale będziesz miała piękniejszą skórę i dobre samopoczucie. Używaj delikatnego, podkreślającego urodę makijażu, dobierz do twarzy ładną fryzurę, ubieraj się tak, aby podkreślić to, co masz pięknego i, przede wszystkim, bądź otwarta na ludzi :) Pamiętaj, że wygląd nie jest najważniejszy, liczy się ludzki charakter i osobowość. A jeżeli będziesz chciała iść z jakimś szczęściarzem do łóżka - załóż seksowną bieliznę, użyj delikatnych perfum, zadbaj o nastrój i do dzieła! Najgorsze, co możesz zrobić, to zamknąć się w sobie :) http://3.bp.blogspot.com/-j2F0TieYJ_0/TxnQUkAlbnI/AAAAAAAAACc/MMVcfoYBwcQ/s1600/7cde698b948fdc3e244138d36ed09ffcd36676cc.jpg - nie tylko szczupłe dziewczyny są seksowne! ;)

JA naprzyklad mam postanowienie ze od jutra bede sobie wieczorami biegala mieszkam w uk sniegu nie ma pogoda calkiem calkiem bez mrozow wiec z godzinke moge sobie przd sppaniem podrachowac do maja musze schudnac i w koncu sie zmobilizowac tylko nie wiem jak mam przemowic do mojej silnej woli zeby nie zaczela sie stawiac :)

Gość taki jeden25
laquaaa wysłałabyś mi jakąs swoja fotke na maila? ocenillbym fachowo, jestem facetem

pełno kobiet przy kosci ma swoich facetów wiec dla nich są atrakcyjne! a to znaczy ze oczywiscie kobieta przy kosci moze byc atrakcyjna, przeciez rozejrzyj sie wkoło, czy widzisz same pary jak z wybiegu dla modelek? są rozni ludzie, ale zauwaza sie tylko tych idealnych, a to ze po ulicach chodzi pelno kobiet przy kosci to nikt nie widzi jakos. a chodzą i mają sie dobrze:) nie dramatyzuj autorko, bo uwierz mi są tacy ktorzy potrafia kobiete kochac za to jaka jest a nie za to ze wygląda jak modelka

mnie motywuje szafa pekajaca w szwach ciuchów:P ktore sa przyciasnawe... poza tym te 2 kg mniej,,,,i jestem zgrabniejsza:)

ja mam z 15kg nadwagi ale te 2wa sa kluczowe:P