Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkkyflyflyuf

Mam pytanie odnosnie poczty polskiej i wysylania paczki

Polecane posty

Gość mkkyflyflyuf

Mam pytanie odnosnie pakowania paczki, chce cos wyslac komus, jesli chodzi o pakowanie, ja musze sama to zrobic, czy przynosze to cos, co chce wyslac i oni tam na miejscu mi to pakuja? I ile ca to place?

sama pakujesz i przynosisz, oni to ważą i tyle ile to wazy tyle zaplacisz. zobacz sobie na cennik poczty na necie

Gość mkkyflyflyuf
ale musze isc najpierw na poczte i kupic to tak? czy moge zapakowac w cos wwojego? i ile kosztuje takie z poczty?

Gość mkkyflyflyuf
up

masz swoj towar ktory chcesz wyslac na poczcie to go ze sobą przynosisz juz najlepiej opakowany bo po co pakowac na poczcie.. no chyba ze chcesz cos kupic na poczcie i to wyslac to wtedy musisz sobie opakowac na poczcie.. no i opakowaną paczkę przynosisz do okienka dla paczek oni co tam ja zwaza i kaza zaplacic i paczke wezma od ciebie i po sprawie. musisz tez wypelnic taka blekitno żółtą kartkę ktora ci dadza na poczcie.

Gość ewfewfewfwe
np zapakuj w pudelko - jesli nie masz mozesz je kupic na poczcie za pare zl, sa roznej wielkosci, fajne

Gość ewfewfewfwe
pudelko tekturowe, np po butach i owin papierem brazowym albo duza koperte, albo kup na poczcie pudelko kartonowe, tanie sa na papierze/pudelku napisz pisakiem adres cena zalezy od wagi,zwaza na poczcie,poza tym na str poczty jest cennik ile za ile kilogramow na poczicc wypelniasz zolty blankiet i go przyklejasz na pudelko i koniec

Gość mkkyflyflyuf
dzięuje slicznie :-)