Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

imprezy firmowe

Polecane posty

Ja nie cierpie, bo nie lubie alkoholu, a to glowna atrakcja programu. Dodatkowo imprezy sa zazwyczaj w piatki albo weekendy, a te lubie spedzac z osobami ktore sa mi blizsze niz znajomi z pracy. Wiec to dla mnie troche marnotrawstwo czasu

w dużej mierze się z Tobą zgadzam, też nie przepadam za takimi imprezami. W miarę możności staram się na nich nie bywać. Właśnie te terminy to też marnotrawstwo naszego wolnego czasu.

w dużej mierze się z Tobą zgadzam, też nie przepadam za takimi imprezami, kradną nasz wolny czas i potem jeszcze to obgadywanie, kto jak się zachowywał itd. W miarę możności staram się nie bywać na takowych.

Tak samo nie przepadam za wyjazdami integracyjnymi. Chyba, ze... kosztem pracy. Nie czasu wolnego. W pracy spedzamy 8 lub wiecej godzin dziennie. Starczy by sie zintegrowac. Trzeba tez budowac wiezi rodzinne, przyjacielskie i zajmowac sie hobby.

a ja lubie i czesciej mamy w srodku tygodnia. takie imprezy nei polegaja tylko na upiciu sie ale na integracji pracownikow, w koncu mozna pogadac (nie tylko o pracy), lepiej sie poznac - pozniej zupelnie inaczej wyglada wspopraca w firmie

widać czasem firmy dążą do tego, by czas wolny spędzać z pracownikami, przez co de facto przestaje on być czasem wolnym, a nie z rodziną czy znajomymi. Nie byłem nigdy na takiej imprezie w tygodniu, zawsze są w weekendy.

madz: pogadać to można też w pracy ( w wolnej chwili), a na imprezach firmowych to gadanie jest zwykle mocno utrudnione przez alkohol. Wszyscy chyba wiemy, jak mniej więcej te imprezy wyglądają.

Gość ksiezniczkaPiotrusia
moj maz jedzie teraz w weekend na 3 dni:-( impreza firmowa nie podoba mi sie to!!!

uwazacie ze na takich imprezach czesto sie zdradza?

ee to moj maz alkohol :-)

Gość rikiticzkaX
no moje tez jedzie teraz na imprezke, zawsze ogranizowali jakies w poblizu z osobami towarzyszacymi, a teraz jedzie do jakiegos wypasionego hotelu bezemnie:( pewnie sie bedzie działo, niby w firmie wiecej facetow, ale jak sie pojawia kobitki z innych oddziałow to kto wie co tam powyczyniaja...

Gość rikiticzkaX
*mój mąż... ciekawe co wybierze hehe....

mój sposob caly tydzien seks by padl:-)w weekend bedzie mial wstręt

u mnie na jednej takiej imprezie w ub roku parę dziewczyn tańczyło na stole ( konferencyjnym). To akurat bardzo mi się podobało, bo fajnie wyglądało. Co po niekttórcyh, to nie spodziewałbym się takich ekscesów.

Gość Omajngott
Jezu... Ale wy panny głupie jesteście!!! Ja też jestem kobietą :) Nie mam nic przeciwko wyjazdom mojego faceta... i tak nie mam wpływu na to co robi a trzymać na krótkiej smyczy to jeszcze gorzej. JAk się nie ma zaufania to nie jest się ze sobą jak was zdradzi na wyjeździe to zdradzi i w drodze do pracy :)

u mnie w firmie wiele osob w ogole nie pije na tych imprezach, przewaznie z powodu samochodu. ja tez raz musialam prowadzic i tez sie dobrze bawilam (bez alkoholu). najwazneijsze jest dobre towarzystwo. my mamy bardzo zadko takie oficjalne imprezy - po nich idziemy do knajpy, ale robimy sobie takie nieoficjalne, dla wszystkich pracownikow. kilka razy tez bylam na imprezach z roznych firm z naszej branzy (ale wtdey to bylo kilka dni, kilka osob z naszej firmy) i tez bylo fajnie a co do sexu - jak chca 2 osoby to niech sobie robia, co chce - mnie takie zabawy nie interesuja, a jak ktos sie mna interesuje - szybko uswiadam go, co na ten temat mysle i nie ma problemu

ja nie rozumiem myslenia, ze na takich imrezach to jest wielka orgia - no chyba, ze zdarzaja sie takie, a ja na nich nie bylam

a przydarzały się u Was jakieś takie rzeczy jak u mnie z tymi tańcami na stole?

a jesli chodzi o imprezy z osobami towarzyszacymi - impreza integracyjna jest dl aintegracji pracownikow. jakby kazdy wzial swojeo partnera to by glownie z nim spedzal czas, a nie na tej integracji

Gość Omajngott
ludzie... ogarnijta się... na takich imprezach może dziać się wszystko!!!!!! Ale jak facet kocha, to nie będzie brał w tym udziału

madz: czyli jednak, a piszesz o takich niby świętych imprezach. Też tańczyłyście na stole?

U mnie w firmie zawsze niemal wszyscy pija na imprezach. Nawet jak sa samochodem, konczy sie na tym, ze wracaja taryfa, choc przyjechali samochodem. A imprezki sa co miesiac :o