Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaJa:/

Jestem w szoku po tym co zobaczylam w telefonie mojego faceta://

Polecane posty

Zostawil wczoraj tel i poszedl do garazu. Ja chcaialam zobaczyc zdj ktore zrobil kumplowi na dyskotece, (ma ustawiona blokade na menedzera plikow,ale ja znam haslo). bo i weszlam w zdj,zobaczylam ta fotke i przy okazji przejrzalam filmy, to co zobaczylam zamurowalo mnie:o otoz gdy bylismy na wakacjach w 2011 z jego siostra i szwagrem oraz moja siostra, on zrobil cos okropnego:o wzial tel i ustawil kamere,ukryl ja w lazience i gdy moja siostra szla sie kapac to wszystko zostalo nagrane:( cala jej kapiel,nagranie trwa az 27min,,, i to nie jedno ,bylismy na wakacjach 4 dni i on zrobil jej 3 takie nagrania:/ jak to wczoraj zobaczylam to niedobrze mi sie zrobilo,i mam wstret do niego:( nie wiem co mam zrobic, jak mu powiem to bedzie gadka ze grzebie w jego tel:o. moja siostra nic nie wie,,,powiedzcie co mam zrobic??????:( a taki jest dla mnie kochany,w zyciu bym sie po nim takiego czegos nie spodziewala:o

Gość marne prowo zenada
j.w.

Gość gwoli wyjasnienia...
jak taki jest kochany to dlaczego grzebiesz mu w komorce?

to nie jest prowo, sama nie moge w to uwierzyc:o jestem zalamana:/

nie grzebalam w wiadomosciach,poprostu chcialam zobaczyc fotke. a ze zahrzalam na filmy,to chyba dobrze ze tak zrobilam,,, bo bym nie wiedziala z kim jestem:o

O kurcze ja tu myślalam ze pisze do jakiejś dziewczyny jak zwykle to bywa w takich tematach a tu szok ! Koniecznie zrób z tym coś ! Nie możesz tak tego zostawić i koniecznie pogadaj bo to co zrobił jest obrzydliwe...

Gość cotojest
po pierwsze skasuj mu te pliki - potem zapytaj czy zrobił kopie - po 2 zerwij z nim - po 3 powiedz siostrze

Gość cotojest
najlepiej wyjmij cała kartę pamięci i ją spal aby nie odzyskał przypadkiem plików

te wszystkie propozycje zachowan wyzej pachna troche afektem, haha moze twoja siostra go po prostu kreci i obojetnie co zrobisz, to u niego zostanie -to jedna mozliwosc. druga, to ze facet ma jakies lekkie zboczenie i w ogole takie akcje go mega nakrecaja, obojetnie od obiektu, trzecie...chyba nie ma trzeciego wyjscia. mysle, ze musisz z nim o tym porozmawiac, niech bedzie przynajmiej swiadomy ze wiesz i prosisz o wyjasnienie. choc pewnie zachowa sie jak wiekszosc facetow i bedzie zgrywal glupca, ze to przeciez tylko dla zartow i ze kocha tylko ciebie...i dalej to okazyjnie robil.

Gość a moje zdanie jest takie
Że owszem, to co zrobił jest obrzydliwe, ale...ludzie robią czasem głupoty, tak po prostu. Nie musi to o nim świadczyć, że jest jakimś zbokiem czy coś. Ciekawe ile Ty masz na sumieniu i jakie głupoty robiłaś, o których rzecz jasna Twój facet nie ma pojęcia.

Gość corazslabszeprowo
buahaha słabe prowo kretynie :D gosc sie chcial podniecić taką opowieścią i skubnął .. ale popracuj nad tym, póki co daję na zachęte 1/10

Gość Tereska1234
To obrzydliwe, myślę, że on sobie dobrze robil przy tym jak ona się kąpie. To jest poważna sprawa. Chroń siostrę, zrób awanturę i nie daj się nabrać, że to żart. Bo to nie są żarty

Gość zalamanaja:/
to nie jest prowo!!! nie wiem jak mam zaczac ta rozmowe,gdy mu powiem ze wiem to bedzie sie zloscil ze grzebie w jego tel,ze go sprawdzam:/ jak on tak mogl,przeciez to jest chore:o

Gość wRozbaZkartTarota
0/10

jak dlugo jestescie juz razem? i czy to jest twoj maz?

jestesmy ze soba 2 lata , nie jestesmy malzenstwem,.,.mieszkamy ze soba.

glupia i bardzo nieprzyjemna sytuacja. ale na cos musisz sie zdecydowac bo z milczeniem dlugo nie wytrzymasz. a zauwazylas juz przynajmniej raz, ze twoja siostra mu sie ewentualnie podoba, czy nic a nic?

widzialam jak na nia patrzy, widac ze mu sie podoba, nawet kiedys spytalsm czy mu sie podoba... odp ze nie, ze ja jestem ta jadyna i zebym nie byla o nia zazdrosna. Co jak co ale tego co zrobil to w zyciu bym sie po nim nie spodziewala:( Nie wiem zupelnie co mam z tym zrobic...probuje milczec ale za kazdym razem widze ten film przed oczami:o nie wytrzymam chyba tak dlugo:(

Gość LILEE
Dziewczyno to nie jest normalne, powiedz mu o tym, wiem,ze Ci będzie ciężko,ale rzuc drania. Chyba ,ze chcesz kiedys siedziec na d... w domu z dziecmi Waszymi ,a on Cie bedzie zdradzal po katach,albo ślinil sie na widok Twojej siostry. Szczytem głupoty i brakiem honoru byloby zostac z nim. Gwarantuje Ci,ze stac Cie na lepszego Ja tez w 2 poprzednich zwiazkach mialam idiotow i tracilam nadzieje,ze jest mi pisany ktos normalny. Teraz dziekuje Bogu,ze tak sie życie potocylo i mam wspanialego partnera od 4 lat.

Gość Eeerrr...
Autorko, nie wiem czemu tak bardzo martwisz sie tym, co partner powie w zwiazku z tym, ze grzebalas mu w komorce. To chyba nie ma specjalnego znaczenia, bo i tak z nim nie bedziesz prawda?! W ogole nie wiem co z nim jeszcze robisz chwile po tym odkryciu. Gdyby na tym filmiku byl ktokolwiek inny, ale Twoja siostra!?! Facet moze byc kochany i zajebisty, ale po czyms takim nie chcialabym go widziec na oczy! Siostrze nie powiedzialabym o przyczynie naszego rozstania, zeby zle sie nie czula.