Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominika_d

ile powinnam ważyć mając 178 cm wzrostu?

Polecane posty

Gość dominika_d

Ile wy ważycie przy takim wzroście, kobiety? I jakie macie wymiary?

Gość dominika_d
Ja mam mnóstwo koleżanek, które są WYŻSZE ode mnie... Ale może to dlatego, że mieszkam w dużym mieście i znam wiele osób. Może masz rację, no ale zobaczymy :) Jestem wysoka, ale bez przesady- teraz taki wzrost jest dosyć często spotykany- sama mam pięć dość bliskich koleżanek, które mają 180-182 cm- normalne, ładne dziewczyny, niektóre nawet super ładne i mające ogromne powodzenie u facetów.

Gość marks33
60 kg

Gość adibi
mam 174 i waze 68kg

Gość kfkkgg
58-62 idealnie, ja mam 180 :)

Gość 177mam
Ja mam 177 cm wzrostu i aktualnie ważę 57kg, co wydaje mi się ciut za mało - zniknęły przez przypadek moje zajebiaszcze cyce :( I jakaś taka się zrobiłam wychudzona. Moja normalna waga to było 65kg, ale to z kolei ciut dużo wydaje mi się. 60 kg było optymalnie ;)

Gość dominika_d
adibi- i dobrze się z tym czujesz? Jestes szczupla? Ja jak zaczełam ważyć 68 kg to przeszłam na dietę, bo się wystraszyłam, że zaraz 70tka mi stuknie. Teraz ważę ok. 64 kg, ale uważam, że to wciąż za dużo :O

Gość marks33
przy 178 wzrostu powinnas wazyc okolo 60 kg

Gość adibi
za mlodu wazylam troche mniej, jakies 62. teraz mam 30, dziecko. moja figura sie nie zmienila, ale waga wzrosla. co dziwne, bo zupelnie sie nie zmineilam, ani rozmiar ani ksztalt. czuje sie dobrze tak jak jest, nigdy nie bylam atyczakiem, mam duzy biust, ale mieszcze sie spokojnie w sieciowkach w 38-40..

Gość dominika_d
Dzięki, też mi się wydaje, że 60 kg będzie najlepszą wagą. Mam 28 lat- nie jestem nastolatką :) Niestety mam nieduży biust i dość szerokie biodra. Na szczęście bardzo płaski brzuch i duże wcięcie w talii. Czyli jeszcze ze 4 kilosy do zrzucenia ehh :D

Gość kfkkgg
nie mozliwe ze masz rozm 38-40, pewnie nie cwiczysz i nie masz miesni, bo ja waze ok 65-66 teraz i mam rozm 36 czasem 38 zalezy jaki sklep

Gość kfkkgg
sorka, adibi mi sie pomylila z autorka

Gość kfkkgg
dominika, a skad jestes??

Gość dominika_d
no ja przy 64 kg mam rozmiar "góry" 36 (bluzki, topu, koszulki, cienkie sweterki)- 38 (grube swetry, bluzy, kurtki), sukienek 38, a spodni lub spódnic 38-40, zależy od rozmiarówki

Gość kfkkgg
ja planuje schudnac te 5kg, wtedy wygladam idealnie

Gość dominika_d
z Wrocławia, ale mieszkałam kilka lat w USA w Los Angeles

Gość kfkkgg
ja 40 mam tylko jeden plaszcz, ale ze wzgledu na to ze rekaw w 36 i 38 byl zakrotki, ubran nie mam 40, jeansy 28/34, a ostatnio 27/34 dziwnie, bo raczej jeszcze nie schudlam

Gość dominika_d
ja czasem jak kupuje spodnie to mam rozm. 40- zwykle są wtedy za szerokie w pasie i zawsze musze nosić pasek, ale czasem w 38 nie mieszczę się w udach :O No i oczywiście za krótkie rękawy w kurtkach i płaszczach :D - norma :D

Kiedyś jeden pan pisał tutaj że odpowiednia waga do wzrostu to -10 od ostatnich 2 cyferek wzrostu ;) Czyli 68 byłoby okej.

Gość kfkkgg
to ja musialabym wazyc 70 i wygladac jak pulpet, dla mnie idealna jest 60 juz to wiem, kiedys wazylam nawet 56 ale bylo za malo. dominika, moze masz szerokie biodra?? a powiem ci ze z rekawkami teraz coraz lepiej , ostatnio kupilam 2 plaszczyki w camaieu rozm 38 i dobra i cienki 36 i tez dobre rekawki :)

Gość dominika_d
Tak, to prawda, mam szerokie biodra, ok 95 cm- ale akurat bardzo je lubię, przeszkadzają mi raczej uda. A z rękawami to prawda- coraz lepiej :) Ale wciąż czasem się zdarza, że czegoś nie kupię, bo za krótkie rękawy.

Gość dominika_d
Dziewczyny, ale ja już ważyłam 68 kg (najwięcej w moim życiu) i naprawde źle wyglądałąm- może to zależy od budowy albo od upodobań. Mi się np. nie podoba jakikolwiek "tłuszczyk" na brzuchu. Brzuch ma być płaściutki, jędrny i bardzo delikatnie umięśniony. Zależy, co kto lubi i co dla kogo jest normą. :)

Wszystko zależy od budowy ciała. Ja mam 178 cm i ważę 68 kg. Wyglądam szczupło. Jednak najlepiej czułam się z waga 63 kg. Tylko, ze wtedy słyszałam od paru osób, ze jestem za chuda. 60 kg to miałam może pod koniec podstawówki czy w liceum i wtedy to już byłam strasznym chudzielcem - żebra na wierzchu itp.

Gość gość
mam 177 i nie czuje się z tym najlepiej...;(((

Gość gość
mam 178 i waze 62

Gość gość
62 i to na pewno nie jest za malo, nie mam zeber na wierzchu

Gość gość
Też mam 178cm, waże 80kg, jestem proporcjonalna mam duże piersi i biodra, ale płaski brzuch i wąska talie, więc nie wyglądam aż tak źle, jednak najlepiej czułam się z wagą 63 kg.

Gość gość
pani wyzej - a jakie masz wymiary (mam ten sam wzrost wiec sie pytam)

Gość gość
57 kg