Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Imię dla pierworodnej

Hej. Sprawa jest taka. Muszę wybrać imię dla córki. Mąż to zagranicznik

Polecane posty

więc imię chce nietypowe. Imię, dzięki któremu moja córka wyrośnie na silną, zdeterminowana kobietę. Prosze pliska pomóżcie z wyborem tych które napisze: - Skye - Safvanna - Xonthlope - Tomatoe (ale nie jak pomidor bo to się właśnie wymiawia TOMATOE) - Zaquvsa - Hxanqual'va - Jequalne - Worda - Iemejeje - Lesepese

Gość osz przegapilam ciag dalszy
maz z Afryki??

Nieważne.

Gość nhjghjhgj
ja bym dała to pierwsze SKYPE

Gość prosta dziewucha
ja to ostatnie :D:D:D

Głupia jesteś? Pierwsze to Skye - czyta się "Skije"

Ostatnie? Lesepese? Ładne. No ale w sumie tylko ładne. Nie czuję w nim mocy jak w np. Morqhavra

Gość adam34123
Zagranicznik haha, dobre :D Nie słyszałem tego jeszcze. Przyznam, że najpierw przeczytałem "ogranicznik".

Gość kefetarianka
Widzisz my nei wiemy jak sie to wymawia a co dopiero dzieci w przedszkolu. beda na nia wolawy jak im sie uma wymowic czyli od poczatku skrzywdzone dziecko. Mam nadzieje ze ksiadz nie pozwoli ochrzcic dziecka z takimi krzywdzacymi imionami

Gość adam34123
Mnie się podoba Safvanna

Gość thhythyt
nie daje mocy hahahaha a skad my polacy mamy wiedziec jakieimie zagraniczne daje mocy pytaj sie tego azerbejczyka a nie nas

- Skye "Skije" - Safvanna "Saffana" - Xonthlope "Ksontlopie" - Tomatoe (ale nie jak pomidor bo to się właśnie wymiawia TOMATOE) - Zaquvsa "Zakiwsa" - Hxanqual'va "Kchankilwa" - Jequalne "Jekelne" - Worda "Worda" - Iemejeje "Jemejeje" - Lesepese "Lesepese" Ona nie będzie się chowała w Polsce.

Gość adam34123
Kafeterianka, skąd wiesz, że będą chrzcili dziecko? Sądząc po imionach dla dziecka, to jej mąż jest z Afryki, więc wątpię... Zagranicznik z Afryki :D

Gość no SKYPE
moze byc skype

Gość jestem kobieta woda ogniem
najnormalniejsze z tych dziwactw jest chyba to -Jequalne

Gość dziwna jestes
po co nam to wszystko tlumaczysz co ci to da ze ktos tutaj napisze takie czy takie??? imie ma sie podobac tobie i jemu nie nam

No bo jednak czasami będę zmieniała miejsce zamieszkania więc chce wiedzieć które imię tu w Polsce będzie na miejscu.

Gość tereska1990
na pewno czarny :( jezu ale wstyd we wsi

Ale dzieki imieniu nie wyrosnie na taka, jesli jej tak nie wychowasz, to od Ciebie zalezy a nie od imienia. Co za durnota :D Skolei co do imienia, to najbardziej mi sie podoba to pierwsze, ale gdyby sie czytalo to 'skaj' a nie skije :P i Jequalne, choc zalezy jak sie czyta,

Gość kefetarianka
W sumie racja chrzcic nei musza. ale jak dziecko sie w polsce bedzie wychowywac to by wypadalo. Moze keidys ta dziewczyna tez bedzie chciala za maz wyjsc a bez chrztu to raczej ciazko. chyba ze u innej wiary. Zreszta neiwazne chrzest nei zajac nei ucieknie ale w przedszkolu to bedzie szal jak dzieci beda ja nazywac. W kańcu sama nei bedzie wiedziala jak sie nazywa. Jezeli juz chcezs jakies imie zagraniczne to wymysl takie z ktorym ona sama nie bedzie miala problemu. Bedzie potem kazdemu mowic jak to sie pisze. W urzedzie czy gdziekolwiek pojdzie bedzi emiala problem bo bedzi emusiala przeliterowac kazdemu

pomyślcie normalnie by pisala maz norweg maz chinczyk skoro sie czai "zagranicznik" znaczy czarny, nie ma bata masz przerypane a dziecko ho ho szkoda gadac do polski nie radze wracac

Gość a nie lepiejj
zapytac meza jakie znaczenie w jego jezyku maja dane imiona? skoro imie ma byc silne itp to meza pytaj albo sobie wygogluj na afrykanskich stronach:-)

Gość saYonarka
Moja kuzynka puściła się z czarnym i ojciec zszedł na zawał a na wsi życia nie miała

Gość kefetarianka
A jak w polsce nei bedziecie mieszkac to co za roznica. nazwij jak chcezs przeciez nam ma sie nei podobac tylko tobie i mezowi.

To was zaskoczę teraz - ojciec dziecka nie jest "czarny" tak jak sobie dopowiedzieliście :)

Gość fajne jest
Athena Skye - córka mojej kuzynki ma tak na imię - tatuś to Jamajczyk )))

Gość kubekKnorr gratis :)
a robiłaś badania na aids ? słyszałaś o simonie mol ?