Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babibeczka

problem intymny

Polecane posty

Gość babibeczka

Mam problem. związany z miejscem intymnym. czytałam temat o zapaleniu pochwy bo myślałam,że to właśnie mam ale jednak nie. u mnie wygląda to inaczej. i nie wiem co to jest jak leczyć i co z tym robić. na wardze sromowej większej wyskoczyło mi kilka pryszczyków. takie skupisko. ten obszar jest czerwony, swędzi. co mam z tym robić? zanim pójdę do ginekologa minie ze 3 tyg a ja się męczę bardzo. pomóżcie bardzo proszę!!

Gość ann//
Moze to jakies uczulenie? a Nie bardzo wiem co co doradzic, A nie da sie przyspieszyc wizyty?

Gość Kreczik
Bardzo możliwe, że to opryszczka. Z tego co się orientuję preparaty na opryszczki okolic intymnych są na receptę więc niestety będziesz musiała się pomęczyć. Możesz jednak spróbować dopytać się w aptece czy dostaniesz coś co przynajmniej załagodzi dyskomfort do czasu wizyty u ginekologa. Pozdrawiam :)

Gość babibeczka
a czy to możliwe,że ona sobie ot tak wyskakuje? nie potrzebuje jakiegoś zarażenia?

Gość agula8
nie no wiadomo że opryszczką trzeba się zarazić najbardziej przez seks. Wpisz sobie w google opryszczka narządów płciowych i wyszukuj po grafice-sa konkretne zdjęcia do porównania. A na łagodzenie objawów może pomoże provag żel. Mi pomaga przy np. otarciach, po basenie itp

Nie chcę Cię straszyć, ale to wygląda na objaw właśnie opryszczki albo innej choroby wenerycznej. Jak masz męża/chłopaka to już wiesz, dzięki komu to masz.