Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BesitosParaTodos

ZASZŁAM W CIĄŻE PRZEZ SPODNIE? POMOCY BŁAGAM !!

Polecane posty

Gość BesitosParaTodos

Miałam dni nie płodne, miałam na sobie szlafrok mój chłopak majtki i spodnie dzinsowe, ocieralismy się o siebie, on ocierał mnie o pochwe ale ja mialam szlafrok, miał wytrysk ! Ja bardzo sie podniecilam mialam mokro ! Potem zrobilam mu loda i sperma poleciala mi na szlafrok na noge poszlam sie przebrac...Czy tak moge byc w ciazy? dodam ze nie ejstem juz dziewica i mam 18 lat i za wczesnie na dziecko !! zalamana ;(

Gość 89799
Tak się zachodzi w ciąże, przez pocieranie właśnie..

Gość witam ja też potrzebuje
pomocy mam nasteujace objawy : swędzenie kolan oraz szum w uszach a tak że wysypka na lewej łopatce, sądze że to objawy ciąży. kochaliśmy się 5, 15 i 20 dnia czy to możliwe ? dodam że mąż mial zawsze na sobie skarpetki frotte

Gość blue two
gratulacje!!! tak, jestes w ciązy pozamacicznej:D ulokowala ci sie w pustym miejscu po mózgu:D

Gość ło ło ło ło
...ależ fantazja;) no.no ...podziwiam :)

Gość BesitosParaTodos
DODAM ŻE POTEM PO LODZIE MYLAM BUZI A POTEM TA REKA PO JAKIES 30 MIN MYLAM SIE I DOTKLENALM POCHWY CZY TAK TEZ DA RADE ZACIAZYC?? Ale on pocieral mnie gdy mial na sobie majtki i spodnie dzinsowe a ja szlafrok to tak tez da rade zajsc?? on spuscil sie w spodniach a nie na mnie szlafrok mialam suchy wiec chyba nie da rady zajsc nie?

Gość to nie ma znaczenia
plemnik jest jak pchła na pewno wskoczyl ci do cipki

Gość Lena204
jesteś taka głupia sama z siebie czy ktoś ci za to płaci

Gość Błagam Cię
Myłaś sobie pochwe ? Wiesz ja mam 29 lat i nigdy pochwy sobie nie myłam, a wy dziewczyny ? :D

Gość jak to nie myłas
przeciez to najlepsza forma antykoncepcji słuchawka d prysznica i jechane az wypłuczesz wszystko POLECAM

Gość powinnas kobieto....
13:38 [zgłoś do usunięcia] Błagam Cię Myłaś sobie pochwe ? Wiesz ja mam 29 lat i nigdy pochwy sobie nie myłam, a wy dziewczyny ? Ja o pochwe dbam. najwazniejsza jest higiena i dezyngekcja. W tym celu ozywam domestosa i lejka.

Gość taaak jeśli te plemniki
to jakieś terminatory, to spodziewaj się bliźniaków. A tak poważnie, to mam nadzieję że nie myślisz że naprawdę możesz być w ciąży. Żaden plemnik nie pokona takiej trasy:D Myślisz że plemnik ma mapę pt. jak przejść przez majtki,dżinsy, potem skręcić w prawo/lewo odsunąć szlafrok przślizgnąć się w górę i już już desant na c*pkę. .

Gość BesitosParaTodos
ale ja nic nie plukalam bo w pipi nic nie mialam

Gość jak to nie myłas
"ale ja nic nie plukalam bo w pipi nic nie mialam" tak ci sie tylko wydaje. Jestes w ciąży, mozesz juz sie umowic na USG 3 d:)

Gość BesitosParaTodos
taaak jeśli te plemniki DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDZ JEDNA SENSOWNA ODPOWIEDZ ;) JUZ MNIEJ SIE BOJE CHOCIAZ DO OKRESU BEDE PANIKOWALA....

nie jesteś w żadnej ciąży. Wracaj do szkoły i naucz się skąd się biorą dzieci, bo na razie twoja głupota aż razi

nie jesteś w żadnej ciąży. Wracaj do szkoły i naucz się skąd się biorą dzieci, bo na razie twoja głupota aż razi

to się nie stresuj , bo ci się okres od stresu opóźni, a na pewno nie jesteś w ciąży

Gość BesitosParaTodos
taaak jeśli te plemniki DZIĘKUJE ZA ODPOWIEDZ JEDYNA MADRA OSOBA TUTAJ !! I JAKO JEDYNA ODPISALAS MI NORMALNIE A NIE SMIELAS SIE ZE MNIE JUZ MNIEJ SIE BOJE ALE DO OKRESU I TAK BEDE PANIKOWALA POZDRAWIAM ;) TEZ TAK MYSLE ZE NIE ZASZLAM BO MIALAM DNI NIE PLODNE WIEC WIESZ ;) Besitos para todas las mujeres en Venezuela, muah! ;*

"ale ja nic nie plukalam bo w pipi nic nie mialam" tak ci sie tylko wydaje. Jestes w ciąży, mozesz juz sie umowic na USG 3 d:)