Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o szczera odpowiedz

CO byście zrobiły na moim miejscu?

Polecane posty

Poznałam na domówce takiego mężczyzne, spotkałam się z nim i na spacerze powiedział mi, że nie ma prawa jazdy ani auta. Jak dla mnie to jest nie do przeskoczenia. Jak facet może nie mieć prawka? Koleżanka powiedziała mi, żeby się za takich nie brać nie dość,że trzeba ich wszedzie wozić to jeszcze gdy chcesz żeby wpadł do Ciebie to trzeba po takiego pojechać i odwieźć . Nie odezwałam się już do niego. Czy dobrze zrobiłam ?

Gość uyuuu
Piszesz wymyślone historyjki zeby sie dostać na np mistrzowie.org? Pisz na samosi.

to jest prawda :o mało to takich co prawka nie mają ? wiem, że cięzko w to uwierzyć.

Gość fdfggfh
przynajmniej nie zginie w wypadku samochodowym glupia dziw ko

Gość powiem i ja.....
ja pitole ...to dla Ciebie liczy się człowiek i jego charakter czy to że ma auto i prawko czy go nie ma ?....ja nie rozumiem jak można za coś takiego skreślać być może wartościowego człowieka ? moja koleżanka w momencie jak poznała swojego męża to też nie miał ani samochodu ani prawka ona miała i jakoś dla niej to nie było problemem ...facet zrobił prawko chyba jakieś 10 lat po ślubie

Czyli dla was to nie problem, zeby pojechac po faceta, posiedzicie np. w Twoim domu a potem go odwieziesz ?

Gość facet z kulturka osobista
dla niej jak i wiekszosci kobiet facet jest dla wygody niestety....

Gość powiem i ja.....
no ale przecież nigdzie nie jest napisane że autorka musi przywozić faceta i odwozić go później do domu są autobusy taksówki więc ja nie widzę problemu ....jak facetowi będzie zależało to sam dojedzie i odjedzie ze spotkania