Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Me imeno nie jes Zenon

dziś dosiadł sie do mnie paszczur,

Polecane posty

Jade sobie na uczelnie a tu ryje sie taka szpetna panna że szok. Nie , nie chciała filrować - tlko wpakowała swoj gruby tyłek tak że ledwo mogłem oddychać. Obok mnie byli cwansi i połozyli nogi na siedzeniu. żeby to była jakas ładna a tu świniura. A stać leniwy ryju.

koledzy gdzie Wasza męska solidarność

Gość Swiezda
Jakbyś ty położył torbę na siedzeniu to pewnie by zrobiła aferę i zapytała się czy masz bilet na ten bagaż a jak nie to brać na kolana tą teczkę hehe.

Wstać, ja też mam prawo siedzieć. Nawet większe niż ona, ja trenuje na AWF. a ona posadzi ten tłusty tyłek cały dzień. I będzie wżerać batoniki.

Precz z brzydulami!

Gość mixek
ja troche z inej strony. Wkurwia mnie, ze jak jade busem i seidzi obok mnie ktos naprawde otyly i nie mam jak sie ruszyc to slowa powiedziec nie mozna bo przeciez trzeba byc tolerancyjnym dla otylych itd. kurwa ale czemu ktos jak placi tyle samo zajmuje 1,5 miejsca i czemu JA mam cierpiec za czyjac otylosc. sprawa patowa. nic sie nie powie- cierpisz. Cos sie powie- zostaniesz ukaminowany za brak zrozumienia dla ludzi otylych i chamstwo.... ufff

lo rany ale wy robicie afere gdy by ladna zgrabna usiadla to byscie nie mieli nic przeciwko temu a jak odrazu ktos mniej atrakcyjny to odrazu wielkie halo

Gość kafeteryjny klikacz
pokaż swoją fotkę :P może siadała obok "swojego" :D

Ochrona danych osobowych!

Nie mam nic przeciwko brzydalom przysiadającym sie do mnie... Ale przeciwko osobom zajmującym sobą półtora siedzienia, owszem. To nie ja upasłam się jak locha (wieprz.... ) i dlaczego ja mam być przygniatana tłuszczem