Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 20, 2012 czasami mam uczucie jakby mnie coś tam cisnęło, jakby kłucie . to może być jeszcze z czasów studenckich jak na kwaterze zwabialiśmy gołębie na parapet no i wiadomo. to takie małe ze sie jadło w całości i możliwe żebym do tej pory nie strawił tych kostek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niestetyale Napisano Luty 20, 2012 Jadłaś gołębie?? :O :O Zaszokowało mnie to wyznanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odźwierny 0 Napisano Luty 20, 2012 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 20, 2012 aaa kumam , nie rozmawiam z bylym/obecnym studentem. no normalnie. przecież jakbym miał wydawac kase na żarcie to za co niby bym miał imprezować i pić albo chociaż kserowac notatki od tych któzy chodzili na wykłady?:O smakuje jak kurczak, te same przyprawy dawaliśmy i smakowalo tak samo tylko male więc z kostkami jadlo sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 20, 2012 odpowie mi ktoś? bo minęły dwa lata i chyba nadal nie strawilem tych kostek:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiela tela Napisano Luty 20, 2012 człowiek kosci nie trawi tylko wydala z gówienkiem wiec nie opowiadaj głupot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 20, 2012 no ale jeśli się zaklinowały czy cos????:O np kostka od nózki była całkeim długa, może ustawiła się w poprzek i co teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 20, 2012 ide poszukac w necie może ktoś ma podobny problem:O zapisałbym się do lekarza ale nie wiem nawet jakiego z takim problem. jak wróce to mam nadzieje że ktoś z podobnym doświadczeniem się wpisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bo z gołębi gotuje się rosół Napisano Luty 20, 2012 a kosci wyrzuca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 14, 2018 usg albo inne prześwietlenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach