Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kostka cukru

Laserowe zamykanie naczynek- laser Elos Aurora

Polecane posty

Witam, W piątek mam wizytą w Laser Studio (szczecin) w celu zamknięcia naczynek. Laser którego będzie używał lekarz to Elos Aurora. Mam naczynka do zlikwidowania na nosie i policzkach, plus mały rumień na policzku. Czy któraś z Was miała robione laserem zamykanie naczynek? A jak tak to jakim? Ile potrzebowałyście razy aby naczynka zniknęły? Mi lekarz powiedział że będzie mi potrzebny tylko 1 zabieg. No chyba że rumień nie zniknie do końca, to ewentualnie tylko na ten rumień dodatkowo. Byłam wcześniej na elektrokoagulacji, ale nie było żadnego efektu niestety :( Będę wdzięczna o każdą możliwą informację!

Hej, też chętnie się dowiem, bo również zastanawiam się nad takim zabiegiem zamykania naczynek :) Już od dawna borykam się z popękanymi naczynkami, pora wreszcie coś z tym zrobić.

Gość gość
Nie znam tego laseru Elos Aurora. Jak on działa? Słuchaj, jak się zastanawiasz to idź na zabieg głowicą hot-cold - on wcale nie boli. Jak kupisz od razu cały pakiet, to będzie taniej :) Nie trzeba się wtedy denerwować, że trzeba by było powtórzyć a nie ma miejsc czy coś tam. Ja tak zrobiłam (moja twarz to był jeden wielki burak) i nareszcie nie muszę nakładać tony podkładu, a wiecie, jak czasami wysypuje po pudrach ;/ Ja robiłam akurat w Gdańsku, ale teraz też można w Gdyni i w sopocie. No i tam są też bezpłatne kosnultacje, więc w ciemno nie idziecie :) Podaje wam namiary: Gdynia ul. Powstania Styczniowego 22/2 Rejestracja: +48 791 600 607

Gość Nadiaorlowicz
Wykonywałam zabieg zamykania naczynek w klinice Dr Legrand w Krakowie laserem Dye-vl Alma Harmony. Od dawna borykałam się z problemem pękajacych naczynek jak rownież rumienia na policzkach. Po 3 zabiegach rumień ładnie się wyciszył, a naczynka pozamykały się. Zabieg nie należy do najprzyjemniejszych ale warto go wykonac, by moc cieszyć się piękna skóra. Polecam dziewczyny, jest bardzo skuteczny.