Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xnieoobliczalnax

Jakie leki uspakajajace polecacie bez recepty?

Polecane posty

Prosze o pomoc potrzebuje jakis lekow bez recepty na uspokojenie, nie nasenne tylko uspakajajace! Tylko takie mocniejsze bo takie co mi panie z apteki dawaly to za slabe i dzialaly nasennie... Prosze o pomoc

Gość przecież w marzeniach miało
polecam zmiane diety na uspokojenie.

Gość Martusia9090
setke żóbrówki z trawką

Gość ręka bez palców
ja benosen piłam niby na sen ale pisze ze w stanach stresowych i na uspokojenie tylko jak wstawalam to mi sie w głowie kręciło i jakas taka nie do zycia byłam

Gość górolka
najlepszy afobam - dzieki niemu zdalam prawko, ale niestety na recepte a co ci szkodzi isc do lekarza zeby ci wypisal recepte?

Gość górolka
wszystkie perseny waleriny sa za slabe bo sa na bazie ziol, dzialaja bardziej nasennie niz uspokajajaco

Gość górolka
chybba ze tak

Gość witaminka3
Znam fajny preparat uspokajający ale nie usypiający. Pozwala działać logicznie i bez nerwów, próbowałam już różnych uspokajaczy ziołowych ale ten jest nieporównywalnie najlepszy ;) jest wart swojej ceny(można wybrać niższą, klubową) najważniejsze, że nie uzależnia a leczy nerwy, nieraz zapomnę, że nie wzięłam i jak się zorientuję cieszę się, że czuję się jakbym wzięła :) zobacz http://suplementyheleny.pl/rhodiolin-rozeniec-gorski/... pozdrawiam spokojnie :-)

Gość witaminka3
tabletki uspokajające ,,Labofarm" w aptece brałam to ale nie byłam taka bystra jak po rhodiolinie a po odstawieniu tabletek dalej był ,,dół" ;(

Gość Cytryncia
Napar z chmielu.

Gość neopersen forte
mnie uspokaja piwo;) ale poza tym to bralam neopersen forte dwie kapsulki na raz- mnie nie usypialy,a bardzo wysiszaly wewnetrznie, czasem lykalam dwie zeby zasnac- ale tylko dlatego, ze zasnac nie potrafilam, bo uczulam ogromny ucisk w zoladku i gardle spowodowany czekajacym mnie stresem dnia nastepnego:/ a persen noc i inne specyfiki na sen nie dzialaly na mnie:/

Gość gość
Brałam labofarm nawet w pracy mialm swój własny świat robiłam co do mnie należy nic innego nie nie obchodziło szefowa zapytała co ci jest a ja że ok zajelam się praca

Gość gość
dobry jest validol, neurexan, i cherbata z naparu z szyszek chmielu.