Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiaopysia

nieciekawe cialo

Polecane posty

Gość misiaopysia

mam 21 lat, twarz nawet ladna, niestety cialo samo w sobie nie jest ciekawe. pod rzeczami nie widac, ale mam male piersi ktore rozchodza sie na boki, pulchne ramiona i brzuch. jedyny moj atut to ladny tylek, i bardzo chcialabym sie z tego cieszyc ale nie moge. jeden facet powiedzial mi kiedys ze mam ladna twarz ale co z tego skoro nie mozna mnie posuwac bo mam tak brzydkie cialo. sprawilo mi to ogromna przykrosc, tym bardziej ze wiele moich kolezanek sa sliczne i maja ladne sylwetki. boje sie ze nikt mnie nigdy nie pokocha i mezczyzni beda sie mnie brzydzic. czy ktoras z was ma mezczyzne ktory ja kocha pomimo niezbyt ladnej sylwetki?

Gość Zeta24
Zmień towarzystwo, bo chyba same pustaki dookoła Ciebie krążą ;) Sylwetkę skorygujesz ubiorem, w miarę możliwości popracuj nad figurą - jakieś ćwiczenia, dieta. Ale i tak pamiętaj, że najważniejsze jest to, co masz do przekazania - myśli, podejście do świata. Skupiając się na wyglądzie nie zajedziesz daleko, wiele jest na świecie "interesujących brzydul" - jakoś mają powodzenie i szczęście w życiu, to dzięki temu, że lubię się same i nie przejmują głupimi docinkami tępaków.

Gość japonki,kozaczki i
Gdyby każda miała takie kompleksy,jeżeli masz ładną twarz to jesteś piękna.

Gość japonki,kozaczki i
nie miej żadnych kompleksów

Gość ere46y346
ładna twarz to już jest bardzo dużo

Gość sasssssssssssssssssss
no własnie, jesli masz ładną twarz, to znaczy, ze jestes ładna! masz ładny tyłek, pewnie nogi też. czyli masz brzuch i ramiona, to zacznij ćwiczyć!!! a będziesz idealna! :) a pozatym co to za kolega "nie moge cie posuwać" chyba jakis dziwkarz! olej go!

Gość jhhaaa tak mamm
no ja też mam raczej ładną twarz, ale za to duży brzuch (10 kg nadwagi) i niefajny płaski tyłek, ogólnie wąskie biodra i zerowa talia, jedyne co to w miare biust mam fajny i mój facet uwielbia moje ciało, wręcz zabrania mi się odchudzać :P serio, nie mam pojęcia co mu się tak podoba, ale to nie sa puste słowa, bo bardzo szybko się podnieca na mój widok, czyli jednak nawet z brzydkim ciałem da sie :D jak znajdziesz takiego co Cie pokocha za Twoje serce i charakter to i Twoje ciało będzie uwielbiał :)

Gość sassssssssss
no to prawda, jak facet kocha to kocha też ciało. ja widzę w sobie milion wad, a facet myśli, że jestem piękna. Miłość czyni cuda :p

Gość Pseudonim:102
ja bym Cie posuwał z chęcia.

Gość droga autorko
to ja ci zdradze jeden sekret... jak byłam ładna to latali za mna i sie dobierali do mnie, interesowała ich we mnie tylko moja uroda i nic wiecej...w momencie kiedy zbrzydłam zaden chłopak mezczyznaq badz nawet facet sie za mna nie obejrzy a nwet lepiej stałam sie przezropczysta :) czyli reasumujac uroda jest wazna bo chca cie dzieki niej przelecjec i nic wiecej a jesli jestes brzydka i zainteresuje sie toba facet mozesz byc pewna ze albo zakompleksjony albo naprawde sie zakochał w tobie :) ze wzgledu na ciebie a nie na twoja urode

Gość droga autorko
sorry za błedy ...uroda przemkneła ale błedu niestey nie :o

Gość Pseudonim:102
lubie ladne wypiete pupy, daj mejla

Gość ja zamknę oczy
i ze szczerą chęcią cię posunę :-)